SPORTURI  »  TENIS  »  KERBER - SHARAPOVA 6-1, 6-3

AUSTRALIAN OPEN // Maria Sharapova după eliminarea RUȘINOASĂ de la AO: "Știu că nu vreți să auziți asta, dar pentru mine e important"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 15:12

Maria Sharapova ( WTA) a vorbit despre pașii următori ai carierei, după înfrângerea suferită în turul 3 de la Australian Open, scor 1-6, 3-6, în fața lui Angelique Kerber.

”Angelique a jucat extrem de bine, a fost mult mai agresivă. A riscat mai mult decât mine. În primul set nu am returnat bine și astfel i-am dat încredere. Am făcut multe greșeli neforțate. Din cauza asta, ea a jucat extrem de bine. Are multă încredere în acest moment.

Sunt o mulțime de capitole la care trebuie să progresez. Totuși, în ansamblu, cel mai important este că am terminat turneul sănătoasă. E un lucru tare important. Azi mă voi întoarce pe terenul de antrenament și o voi lua de la zero. Am multe de construit. Știu că nu vreți să auziți asta, dar pentru mine e important. Sunt multe lucruri la care trebuie să progresez și asta necesită timp”, a spus Sharapova la conferința de presă.

 Vezi și: AUSTRALIAN OPEN // Maria Sharapova "MĂCELĂRITĂ" de Angelique Kerber» Continuă marșul campioanei din 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 10:42

Sarapova este o mare campioana .A fost in impas. Sper sa-si revina si sa joace foarte bine.

simonhalep
simonhalep  •  21 Ianuarie 2018, 09:35

Konta și kerber sunt în mare formă. Abia aștept să des haleapa de una dintre ele, care să o dezumfle. Ea se chinuie cu mucoasele astea de 19-20 de ani, cu ultima trebuindu-i 3 ore ca să o elimine.

catalynn
catalynn  •  20 Ianuarie 2018, 19:54

Am intrat si io sa vad de curiozitate daca fanii rusoaicei, mai ales tihi, au ceva de spus si cand colo dau de jalabert amenințând un fcsbist .... ce caracter urat poate avea acest (sa zicem) om, ai zice ca e din Hășdat si degeaba a facut umbra pământului printre clujeni pe care ii face astfel de ras! Rusine bă!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează