SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Moment emoționant » Rivala Simonei Halep, în lacrimi la conferința de presă

FOTO: Captură Australian Open
FOTO: Captură Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 09:56

Elina Svitolina (23 de ani, 4 WTA) a fost aproape să izbuncnească în lacrimi în timpul conferinței de presă de după eliminarea de la Australian Open, scor 4-6, 0-6, în fața lui Elise Mertens (22 de ani, 37 WTA). 

"Astăzi a fost foarte dificil. Din punct de vedere fizic nu am fost pregătită să joc cel mai bun tenis al meu. Elise este o jucătoare foarte bună, iar astăzi a fost mult mai în meci. Nu m-am putut descurca.

Am avut probleme de sănătate încă de la începutul turneului. Astăzi nu m-am simțit bine. Am simțit dureri la șold încă din timpul finalei de la Brisbane. Nu mă durea constant, erau momente și momente. Astăzi a fost una dintre zilele mai puțin bune. Nu trebuie să dau vina pe asta. Îi acord toate creditele lui Elise. A făcut un meci foarte bun.

Voi vedea ce trebuie să fac în continuare. A fost un turneu reușit. O să stabilesc programul împreună cu echipa în funcție de rezultatul analizelor", a declarat Svitolina în conferința de presă.  

 Vezi și: Noaptea marilor surprize la Australian Open » Doi dintre marii favoriți au fost eliminați! Simona Halep a scăpat de o adversară pentru locul 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
mvradulescu
mvradulescu  •  24 Ianuarie 2018, 08:53
Postat de Ionel Vancea pe 23 Ianuarie 2018, 10:30

Proztovan.

Ați fost conciliant. Eu cred că e mai rău decât atât ...

itrobert
itrobert  •  23 Ianuarie 2018, 22:31
Postat de mplttev pe 23 Ianuarie 2018, 22:24

Calculele hârtiei o arată favorită certă pe Simona. Poate puțin mai multă oboseală să complice lucrurile, dar nu cred. Cocostruțul va fi răpus la pământ în două seturi scurte.

Mi-a placut asta cu "cocostrutul" LOL, misto rau! Bafta Simo!

mplttev
mplttev  •  23 Ianuarie 2018, 22:24

Calculele hârtiei o arată favorită certă pe Simona. Poate puțin mai multă oboseală să complice lucrurile, dar nu cred. Cocostruțul va fi răpus la pământ în două seturi scurte.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează