SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Semnal de alarmă tras de Rafael Nadal: "Jucătorii și spectatorii sunt în pericol!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 18:06

Rafael Nadal, 31 de ani, principalul favorit al turneului de la Australian Open, a tras un semnal de alarmă în privința temperaturilor extrem de ridicate din Australia. 

Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Australian Open, după victoria obținută în fața lui Leonardo Mayer, 30 d ani, scor 6-3, 6-4, 7-6. În timpul conferinței de presă, ibericul a vorbit despre temperaturile extrem de mari prognozate pentru zilele viitoare la Melbourne: "Și anul trecut am întâmpinat problema asta. M-am antrenat câteva zile în sală din cauza căldurii sufocante. Este logic să se întâmple asta, mai ales că joi și vineri sunt anunțate temperaturi caniculare. Sper ca organizatorii să tragă acoperișul arenelor principale. Condițiile sunt extrem de periculoase, atât pentru jucători cât și pentru spectatori", a declarat Nadal, conform Marca.

Spaniolul va juca în turul 3 împotriva lui Damir Dzumhur. 25 de ani, locul 30 ATP.  

40°C
este temperatura prognozată pentru după-amiaza zilei de mâine la Melbourne

Vezi și: Ce spune Nadal despre ședința-fulger convocată de Djokovici la Australian Open: "Am ieșit din sală, nu mă mai simțeam confortabil"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  17 Ianuarie 2018, 22:58
Postat de merace pe 17 Ianuarie 2018, 21:44

Vezi, un sindicat ar putea cere sistarea lucrului la temperaturi extreme. Tenisul nu are asa ceva, asa ca toti jucatorii sunt obligati prin contract sa joace... Nu avea dreptate Nole?!

Pt asemenea purcoi de bani majoritatea ar intra si in iad!

merace
merace  •  17 Ianuarie 2018, 21:44

Vezi, un sindicat ar putea cere sistarea lucrului la temperaturi extreme. Tenisul nu are asa ceva, asa ca toti jucatorii sunt obligati prin contract sa joace... Nu avea dreptate Nole?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close