SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN Simona Halep a scăpat de o adversară extrem de puternică! A fost eliminată după un meci dramatic

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 10:38

Cehoaica Petra Kvitova, locul 28 WTA, a fost eliminată în turul 1 de nemțoaica Andrea Petkovic, locul 98 WTA, scor 3-6, 6-4, 8-10, după un meci de 2 ore și 53 de minute.

Petra Kvitova se putea duela cu Simona Halep în turul III, dar a fost eliminată după o partidă extrem de spectaculoasă și dramatică.

În primul set, Petkovic a condus autoritar și a făcut rapid două break-uri, conducând cu 5-1. Kvitova a dat semne de revenire, a câștigat două game-uri, dar a mai pierdut o dată pe propriul serviciu și nemțoaica a luat setul.

Setul doi a fost mult mai echilibrat. Cele două jucătoarea au mers cap la cap până la 4-4, când Kvitova a făcut break și a servit pentru a câștiga cu 6-4 și a trimite meciul în decisiv.

Setul trei a fost uluitor. Petkovic a făcut două break-uri și a condus cu 4-0, dar Kvitova a revenit și a egalat. La 5-4, Petkovic a ratat trei mingi de meci, iar cele două jucătoare au fost din nou la egalItate. Finalul setului a fost dramatic și s-a decis la scorul de 9-8, când Petkovic a mai avut o minge de meci, câștigată după o dublă greșeală a Kvitovei. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
175771883177370
Dan Truia  •  18 Ianuarie 2018, 11:36

Subscriu la parerea ca mentalitatea ziaristilor care incurajeaza prestatia mediocra sportiva daca succesele sunt majore chiar daca in urma norocului sa nu intalnesti adversari puternici este paguboasa si pentru Halep dar, mai ales, pentru suporterii normali care ar dori sa aprecieze valoarea nu sansa. Astfel se ajunge la subaprecierea Simonei de catre amatorii de sport care nu sunt fani. Alunecam din ce in ce mai jos pe scara valorilor, incepand cu politica si terminand cu sportul. Infiorator viitor.

1461177693935533
Sorin Gane  •  17 Ianuarie 2018, 22:03

Din pacate vad ca presa incurajeaza acest tip de mentalitate paguboasa -- a scapat de unu - a scapat de altul -- mentalitatea asta de a cistiga strecurindu-te tiptil printre altii , prin smecherii daca se poate , sau prin abandonul adversarilor -- este o mentalitate josnica si murdara . La fel si cu cea in care se zice --- Sa moara si capra vecinului -- tipic sudista - nu vreau sa jignesc pe nimeni dar eu n-am auzit de zicala asta undeva in jurul meu niciodata , doar la televizor .

mplttev
mplttev  •  16 Ianuarie 2018, 16:48

Simona poate ajunge în finală ! Pe partea ei de tablou sunt Konta și Katerina Pliscova, iar pe jumătatea inferioară: Muguruza, Radvanska, Kerber, Șarapova, Lucic, Garcia, Svitolina, Ostapenko, Wozniacki.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close