SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep e pariul lui Mats Wilander pentru Australian Open "Poate câștiga turneul, are o atitudine diferită"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 17:39

Fostul mare jucător Mats Wilander s-a declarat impresionat de jocul arătat de Simona Halep în ultimul meci, cel cu Naomi Osaka, și crede că românca poate să meargă până la capăt și să câștige Australian Open. 

"Meciul cu Davis a trezit-o pe Simona! În meciul cu Osaka a fost mult mai agresivă. A fost tactica perfectă, doar așa poți să o învingi pe Osaka. Simona și-a spus că a fost aproape de eliminare și practic a fost o nouă jucătoare, cu o atitudine complet diferită.

A ajutat-o și Darren Cahill, care i-a spus, după meciul cu Davis, că trebuie să fie mult mai atentă și mult mai implicată. Acum, eu cred că poate câștiga acest turneu", a declarat Wilander, la emisiunea Game&Schett&Mats de pe Eurosport

Citește și: Atenție, Simona Halep! Pliskova e combinația letală la Australian Open: 3 motive pentru un meci infernal în sferturi

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (26)
677887102357457
Marius Monea  •  24 Ianuarie 2018, 10:39

Da' ce s-a intamplat cu acest Maț? L-au amenintat ca-l dau afara de la Eurosport?..Nu numai ca a pronuntat Simona dar ii citeste si gandurile... Numai fair-play, MEREU, cand e vb de Halep.. 2 lamai si 10 Ave Maria.. sa-i mai treaca greața..

onduku
onduku  •  24 Ianuarie 2018, 01:36
Postat de cobadin33 pe 23 Ianuarie 2018, 20:54

N-am vazut cand imi faceai in ciuda, n-am mai intrat aici. La cat de nervos am fost (am pariat 1500 lei, fara misto) nu m-ar fi afectat glumele tale!

Eu sper sa mai si castigi.

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Ianuarie 2018, 23:33

daca ar veni si la fileu sa inchida punctele atunci ar avea un joc si mai eficient

Vezi toate comentariile (26)
Comentează