SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep, față în față cu un record greu de realizat » În ce TOP ar intra dacă se impune la Australian Open

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 08:22

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață în optimile de finală de la Australian Open după o victorie magnifică reușită în fața lui Lauren Davis, scor 4-6, 6-4, 15-13, după trei ore și 45 de minute de joc.

  • Simona Halep o înfruntă luni în optimile de finală de la Australian Open pe japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 72 WTA). Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport după ora României 08:00.

În drumul său spre victorie, românca s-a văzut nevoită să salveze trei mingi de meci, la scorul de 10-11 în decisiv. Simona a manageriat excelent situația, a revenit de la 0-40 pe propriul serviciu, iar ulterior a închis partida.

În cazul în care Halep va merge până la capăt și va câștiga turneul, ea ar deveni abia a 15-a jucătoare din istorie care salvează mingi de meci, iar apoi triumfă într-un turneu de Mare Șlem.

Au făcut-o de-a lungul timpului nume mari precum Serena Williams, Martina Navratilova, Justine Henin, Monica Seleș sau Venus Williams:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
senateo
senateo  •  21 Ianuarie 2018, 15:17
Postat de tihi pe 21 Ianuarie 2018, 13:55

Marea favorita pentru castigarea AO,este Caroline Wozniacki,campioana mondiala a tenisului feminin,care a surclasat fara drept de apel azi adversara ei cu un meci convingator.Halep a castigat cu noroc cu Lauren Davis,nr. 76 WTA.

Ce va fi va fi. Simona va juca cu aceeasi ambitie pana la capat topurile nu au importanta. Daca ar avea importanta topurie atunci daneza are doar o finala de GS in deceniul trecut deci nu ar avea sanse la AO. Simona ramane marea favorita deoarece este numarul 1.

tihi
tihi  •  21 Ianuarie 2018, 13:55

Marea favorita pentru castigarea AO,este Caroline Wozniacki,campioana mondiala a tenisului feminin,care a surclasat fara drept de apel azi adversara ei cu un meci convingator.Halep a castigat cu noroc cu Lauren Davis,nr. 76 WTA.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  21 Ianuarie 2018, 12:13

Va trebui sa va completati statistica. Si Kerber a castigat in 2016 AO dupa ce a salvat o minge de meci in primul tur cu Misaki Doi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează