SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

AUSTRALIAN OPEN. "Sunt șanse mari ca Simona Halep să semneze" » Un fost jucător de tenis anunță cu ce firmă de echipament sportiv negociază Halep

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 09:04

Rămasă fără sponsor după ce nu a ajuns la un acord cu Adidas, Simona Halep este în negocieri pentru a semna cu un nou producător de echipament sportiv.

  • Australian Open începe duminică și se termină pe 28 ianuarie. Tragerea la sorți a tabloului va avea loc joi, 11 ianuarie, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Simona Halep, locul 1 WTA, este aproape de a ajunge la un acord cu firma Lacoste, care ar fi dispusă să îi satisfacă pretențiile financiare, care se ridică la 2 milioane de euro anual.

Sever Dron, fost jucător de tenis, a dezvăluit că echipa Simonei Halep și firma Lacoste se află în negocieri avansate. "Din ce știu, Lacoste are cele mai mari șanse să semneze un contract cu Simona Halep", a spus Dron la Sport Total FM. Simona a mai lucrat cu Lacoste până în 2014, când a semnat cu Adidas.

Simona ar putea avea echipament de la noul sponsor chiar la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care va începe în noaptea de duminică spre luni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
352675541587917
Victor Rusu  •  09 Ianuarie 2018, 20:47

Asta numiți voi "a lucrat" ? Că i-au dat țoale gratis și i-au virat o căruță de bani ? Așa lucru vreau și eu !

onduku
onduku  •  09 Ianuarie 2018, 18:26
Postat de Lengyel Adrian pe 09 Ianuarie 2018, 11:34

Pacat ca nu va avea sponsor Adidas sau Nike pentru ca restul nu conteaza, mai pe romaneste spus sunt niste carpe cu nume de asa zisa firma...

Esti pe langa, Lacoste e brand de haine de lux, inclusiv de incaltaminte. Ca Tommy Hilfiger! Sunt la nivelul creatorilor de moda pe alocuri. Habar n-ai, mi-ar fi rusine sa fac o postare ca a ta! E unul din cele mai vechi branduri ale Frantei in domeniu si poate cel mai cunoscut. Spre deosebire de Le Coq Sportif, Nike sau Adidas, fac haine si incaltamine mai putine dar de calitate. Dar tu esti daca esti un paysan, n-ai habar. Si intre romani, cei care cunosc brandurile de haine sau incaltaminte, Lacoste e fita pe langa Nike sau Adidas.

onduku
onduku  •  09 Ianuarie 2018, 18:22
Postat de ticbis pe 09 Ianuarie 2018, 16:48

Lacoste in tenis este o firma exclusivista; nu are anvergura pe piata a unora ca Nike sau Adidas, dar este ceva mai speciala si mai "pour les connaisseurs". Daca vreti o paralela, ceasurile originale Rolex se gasesc de cumparat (chiar la mii de dolari) in buticurile tuturor mall-urilor si chiar in hipermarket-uri; in schimb un ceas Philippe Patek de aceleasi mii de de dolari nu-l gasesti decat in magazinele exclusiviste ale firmei! In plus, Lacoste este specializata in echipament pentru tenis, in timp ce Nike sau Adidas fac echipamente pentru toate sporturile, de la fotbal la atletism si de la rugby la handbal sau volei.

Lacoste se identifica mai degraba cu Rolex, e un brand exclusivist (nu ca Nike si Adidas). Dar in tenis putea sa semneze si cu un no-name, in tenis toti jucatorii semneaza cu cine ofera mai mult. Nu e ca in fotbal.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close