SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Tecău și Roger, victorie lejeră în primul tur » Vor înfrunta o legendă a tenisului mondial

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 13:22

Horia Tecău și Jean-Julien Roger, favoriții numărul 3 la câștigarea turneului de la Antipozi, s-au calificat în turul secund după victoria obținută în fața argentinienilor Andres Molteni și Guillermo Duran, scor 6-4, 6-3, și vor juca în turul următor împotriva favoriților gazdelor, australieni Lleyton Hewitt și Samuel Groth.

Tecău și Roger au jucat impecabil, fără a le acorda adversarilor vreo șansă de break. Au închis jocul după doar 77 de minute, scor 6-4, 6-3. Adevărata încercare vine în turul următor.

Lleyton Hewitt a revenit pentru încă o demonstrație în fața fanilor australieni. Face pereche cu Groth, unul dintre jucătorii cu cea mai puternic serviciu din circuitul ATP. 

Hewitt, în vărstă de 36 de ani, s-a retras din activitate în 2016, la finalul Marelui Șlem australian. Fostul număr 1 mondial este în prezent antrenorul nejucător al echipei de Cupa Davis a Australiei.

2 titluriare Hewitt în turnele de Mare Șlem, la US Open în 2001, și Wimbledon, în 2002

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  18 Ianuarie 2018, 17:01

Urat esti Horia! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează