SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 07:55

Vin aceste întrebări prea devreme? Nu! Semifinala de la Australian Open contra lui Angelique Kerber are loc mâine dimineață, iar Simona Halep tocmai a făcut o declarație de putere contra Karolinei Pliskova.

GSP.RO pune însă 3 întrebări:

Cel mai bun meci din carieră?

Sfert de finală de Grand Slam, 9 gameuri consecutive câștigate în fața unei adversare directe pentru locul 1 WTA, siguranță ireproșabilă la serviciu, forehand perfect etc. Să respirăm! Simona Halep a făcut cel mai bun meci din carieră, înlăturând orice urmă de presiune, mărșăluind în stil spre o semifinală incredibilă cu Angelique Kerber! E a cincea semifinală de Grand Slam din cariera Simonei Halep, care, oficial, are cel puțin semifinale la orice turneu de Grand Slam al anului.

E asta finala de la Australian Open?

Angelique Kerber evoluează incredibil. La 30 de ani, cu doar 3 gameuri pierdute în sferturile de finală și cu experiența celor două victorii de Grand Slam în carieră, inclusiv una la Australian Open, nemțoaica a arătat că și-a revenit și are jocul necesar să înfrunte jucătoarele de top ale momentului. Instruită de Wim Fissette, eternul Wim Fissette, Kerber va încrucișa rachetele cu Simona Halep în confruntarea pe care mulți specialiști o consideră cea mai tare de la acest Australian Open.

Cum se va recupera pentru semifinală?

Simona Halep a petrecut cel mai mult timp pe teren la această ediție de Australian Open, dar meciul cu Karolina Pliskova nu a cerut prea mult timp. Victoria facilă, rapidă a Simonei Halep a fost un semn excelent, având în vedere că meciul va avea loc mâine dimineață. Întrebările rămân: cât de bine se va recupera Simona pentru o încleștare mai grea ca oricare de până acum?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1709685125719958
Adrian Bittner  •  24 Ianuarie 2018, 17:05
Postat de Ion Ionescu pe 24 Ianuarie 2018, 12:18

Poate ar fi mai bine sa-ti reversi frustrarile in alta parte.

Si care este problema ta? ca tu esti un anonim si ea e Simona Halep.

sakamoto
sakamoto  •  24 Ianuarie 2018, 16:28

Nu stiu cum se va descurca Simona noastra cu A. Kerber, dar cu Pliskova Simona a jucat formidabil! Felicitari Simona! Singurul sportiv roman de valoare mondiala. Rog frumos sa ma ierte fetele de la canotaj! Poate guvernantzii le vor da banii fetelor noastre, pt medaliile de aur si nu numai!Hai Romania!

108992139590592
DM Bob  •  24 Ianuarie 2018, 15:47

Daca sant negativisti si acum despre jocul Simonei, inseamna nici psihiatrii nu mai pot ajuta. FANTASTIC SIMONA !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează