SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Vești proaste din Australia: ce a spus Darren Cahill despre accidentarea suferită de Simona Halep

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 08:54

Veștile privind starea Simonei Halep după accidentarea suferită la gleznă în timpul meciului de ieri cu Destanee Aiava nu sunt tocmai îmbucurătoare, după cum afirmă antrenorul său, Darren Cahill. 

Potrivit declarațiilor acestuia din presa internațională, RMN-ul efectuat de Simona nu a scos la iveală o ruptură a vreunui ligament, dar românca are în continuare zona afectată inflamată, simțind în continuare dureri.

Conform lui Cahill, Halep a declarat că actuala entorsă suferită e mult mai dureroasă decât precedenta entorsă suferită la Roma, în timpul finalei cu Svitolina de anul trecut.

  • Duelul dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard e programat joi, după ora 10:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în dirrect la Eurosport. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
875360749272795
Costi Corabu  •  17 Ianuarie 2018, 16:40
Postat de martinpen pe 17 Ianuarie 2018, 12:10

Ce vremuri ai apucat tu omule ? Nici daca faci operatie si scoti un organ si tot nu stai o luna... In plus, Halep nu are nimic, nu stiti sa vedeti imaginile ? Daca avea ceva, se umfla glezna... Cat despre povestea comica cu infllamatia, dar nu e ruptura... e o idiotenie medicala. O inflamatie ESTE o ruptura mai mica, micrometrica, dar tot ruptura e...

La asta m-am referit, poate ca mijloacele moderne de azi pot reduce timpul de convalescenta. Da, eu am prins timpuri mai grele, am jucat la divizie B, prin 1988, acum doar la sintetic . Crede-ma, am stat o luna pentru intindere la ligamente.

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  17 Ianuarie 2018, 15:18

Nu sunt fan Halep, ca sa salvam timpul de procesare al rudelor ei care misuna pe aici. Si eu cred ca informatia asta e din categoria ,,just in case", adica o bagam acolo ca sa avem o scuza pentru un eventual esec. Si va fi acolo inaintea fiecarui meci pe care il va mai juca Simona la AO. Daca pierde, asta e, a fost accidentata! Daca va castiga, e eroina, ca a batut avand o glezna umflata. In fine, parerea mea e ca Halep are prima sansa cu Bouchard din toate punctele de vedere, asa ca nu vad de ce s-ar mai folosi de tertipurile astea. Inca 2 tururi de aici incolo ea va avea meciuri usoare de tot, cu adversare slabe sau iesite de mult din forma, cum e si canadianca la ora asta, care a pierdut vreo 7 partite din ultimele 8, la adversare foarte slabe. In plus, intre cele doua jucatoare au avut loc 3 meciuri, toate datand din 2014, iar Simona a batut in doua din ele exact pe hard, ca si aici. Doar o partida a castigat Bouchard, iar aia a fost la Wimbledon, pe iarba, in anul ei de gratie. Dupa care canadianca s-a stins. OK, ii place la AO, a mai fost semifinalista aici dar acum e altceva. E iesita din forma si mai are mult pana departe in incercarea ei de a mai atrage cumva atentia. Parerea mea e ca Simona va trece la pas de ea, posibil in 2 seturi si pana la Konta sau Pliskova n-ar trebui teoretic sa aibe probleme. Nu e ea un nr 1 merituos dar nici adversarele ei de pana acum sau chiar de la Shenzen nu sperie pe cineva. Sa asteptam meciuri cu adevarat tari.

vasglo
vasglo  •  17 Ianuarie 2018, 14:08
Postat de simonhalep pe 17 Ianuarie 2018, 13:33

Abureală. Vor să scuze anticipat bătuta ce i-o va administra eugenie haleapei.

Cine/ce e "eugenie"? Cumva biscuitii aia mititei, cu umplutura la mijloc, de pe vremea lui Nea Nicu?!...-:)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează