SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Ce-a fost asta? Momente de panică pe arena Rod Laver, unde se joacă Simona Halep-Karolina Pliskova: a fost declanșată alarma de evacuare

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 04:30

Startul meciului dintre Hyeon Chung și Tennys Sandgren, din sferturile de finală de la Australian Open, a fost decalat cu câteva minute după ce o alarmă falsă a perturbat preț de câteva momente liniștea de pe arena Rod Laver. 

Exact în momentul în care sud-coreeanul Chung se pregătea să servească în primul game al partidei, în stațiile de amplificare de pe arena Rod Laver a început să se audă o alarmă de evacuare, alături de mesajul "Evacuați". 

Imediat, arbitrul de scaun James Keothavong i-a contactat pe organizatori pentru a afla cu certitudine ce a declanșat alarma, dar totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă, meciul începând în uralele publicului.

Conform The Guardian, alarma a fost cauzată de o defecțiune inopinată apărută la un computer din camera de control de pe arena Rod Laver. 

Imediat după finalul meciului Hyeon Chung - Tennys Sandgren, pe arena Rod Laver e programată să înceapă întâlnirea dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează