SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN VIDEO Victorii fără emoții pentru Sharapova, Kerber, Muguruza și Pliskova! Doi dintre favoriții de pe tabloul masculin au fost eliminați + meciuri excelente făcute de Federer și Djokovic

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 13:28

După o primă zi plină de surprize pe tabloul feminin, favoritele s-au impus categori azi și s-au calificat în turul doi la Australian Open 2018.

Revenită la Australian Open, după ce în 2016 a fost găsită dopată la acest turneu, Maria Sharapova, locul 48 WTA, a câștigat fără probleme meciul cu Tatjana Maria, locul 47 WTA. Sharapova s-a impus categoric, 6-1, 6-4, după un meci care a durat o oră și 20 de minute. În turul următor, rusoaica o va întâlni pe câștigătoarea meciului Varvara Lepchenko - Anastasija Sevastova.

Nemțoaica Angelique Kerber, una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, n-a avut nicio problemă în a trece de conaționala Anna-Lena Friedsman, scor 6-0, 6-4. În turul doi, Kerber, favorita 21, o va întâlni pe Dona Vekic.

Cehoaica Karolina Pliskova, locul 6 WTA, s-a calificat fără emoții în turul doi, după ce a învins-o pe Veronica Cepede, scor 6-3, 6-4. Pliskova se va juca împotriva lui Beatrice Haddad Maia.

Canadianca Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, a acces în turul doi după ce a învins-o pe pe Oceane Dodin, scor 6-3, 7-6, după un meci care a durat o oră și 41 de minute. Bouchard va juca în turul doi cu Simona Halep.

Garbien Muguruza, locul 3 WTA, a învins-o în două seturi pe franțuzoaica Jessika Ponchet, locul 256 WTA, scor 6-4, 6-3.

Surprize la băieți

Pe tabloul masculin, doi dintre favoriți au fost eliminați chiar din turul 1. Canadianul Milos Raonic, al 23-lea favorit a fost eliminat de Lukas Lacko, locul 86 ATP, după un meci care a durat 3 ore și 30 de minute. Raonic a câștigat primul set, 7-6, dar le-a pierdut pe următoarele trei, 5-7, 4-6, 6-7. Lacko îl va întâlni în turul doi pe Nicholas Kicker.

Spaniolul Roberto Bautista Agut, locul 21 ATP, a pierdut în fața conaționalului Fernando Verdasco, locul 40 WTA, scor 1-6, 5-7, 5-7, după un meci de două ore. 

Revenit după o pauză de 6 luni, sârbul Novak Djokovic, locul 14 ATP, a jucat excelent și a câștigat categoric meciul cu americanul Donald Young, locul 63 ATP, scor 6-1, 6-2, 6-4. Nole îl va întâlni în turul doi pe Monfils.

Elvețianul Roger Federer, locul 2 ATP și campionul din 2017, a câștigat categoric meciul cu Aljaz Bedene, scor 6-3, 6-4, 6-3.

Dominic Thiem, locul 5, l-a învins pe Guido Pella, locul 56, scor 6-4, 6-4, 6-4.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează