SPORTURI  »  TENIS  »  DUBLU TAȘKENT

Avem o româncă în finală la Tașkent

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 16:53

Raluca Olaru (27 ani) și partenera sa, turcoaica în vârstă de 20 ani Ipek Soylu, au reușit calificarea în finala turneului de dublu de la Tașkent (Uzbekistan).

În semifinale, ele au reușit să învingă perechea formată din Kristina Pliskova (Cehia) și Amra Sadikovici (Elveția), scor  7-5, 6-2.

Olaru și Soylu, favoritele patru ale competiției de dublu din capitala Uzbekistanului, le vor înfrunta în finală pe favoritele trei, Demi Schuurs (Olanda) și Renata Voracova (Cehia).

Va fi cea de-a doisprezecea finală de dublu din carieră pentru Olaru, care a reușit să câștige patru trofee, unul din ele chiar la Tașkent, în 2008, alături de ucraineanca Olga Savchuk.

Pentru prezența în finală, Olaru și Soylu și-au asigurat un cec în valoare de 6.400 euro. Premiul s-ar putea dubla însă dacă cele două vor reuși să-și adjudece trofeul.

Finala va avea loc mâine, de la ora 9:30.

Remus Dinu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  30 Septembrie 2016, 19:16

HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează