SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Aventura s-a terminat! Irina Begu, eliminată în optimile de finală de la Roland Garros » Adversara a început să plângă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 09:24

Irina Begu, locul 28 WTA, a fost învinsă de Shelby Rogers, locul 108 WTA, în optimile de finală de la Roland Garros, scor 3-6, 4-6.

Irina nu a prins cea mai bună zi, iar meciurile lungi din tururile precedente și-au pus amprenta. Românca a suferit în multe momente, iar Shelby a avut de partea ei un serviciu foarte puternic și bine plasat.

În plus, Begu a făcut greșeli în momentele importante, iar americanca a profitat. Deși a alergat mult, românca nu a găsit o replică pe măsura loviturilor lui Shelby.

Rogers este la primul sfert de finală la un turneu de Grand Slam și va juca în runda următoare cu Garbine Muguruza, locul 4 WTA. La discursul de la finalul meciului, Rogers a fost vizibil emoționată și a început să plângă.

Prezența în optimi este cea mai bună performanță a Irinei Begu, după ce anul trecut a fost eliminată în turul 3. Pentru această performanță, Irina va primi 430 de puncte WTA și 145.000 de euro.

Vezi desfășurarea liveTEXT a meciului
Irina Begu - Shelby Rogers 3-6, 4-6

SET ȘI MECI ROGERS: Shelby Rogers a mai reușit un break, profitând de două greșeli neforțate ale Irinei, și a câștigat setul și meciul!
Game Rogers:
Shelby întrerupe seria de game-uri ale româncei. Irina i-a pus ceva probleme și în acest game, dar serviciul a ajutat-o pe americanca să iasă din momentul dificil.
Game Begu:
Begu trece printr-un moment bun și a ajuns la două game-uri consecutive. Românca egalează scorul la game-uri.
Break Begu:
Irina reușește încă un break și rămâne în acest set și în meci. Românca a profitat de un serviciu mai slab al lui Rogers și a returnat foarte bine.
Break Rogers:
Al patrulea game consecutiv reușit de Rogers. Americanca face break-ul și se distanțează în acest set. Irina nu găsește răspuns pentru jocul fără greșseală al americancei.
Game Rogers:
Shelby continuă seria de game-uri câștigate. Americanca face un game alb, profitând de faptul că Irina nu este într-o zi bună și nu găsește răspuns la loviturile ei.
Break Rogers:
Americanca egalează situația la game-uri, după break-ul făcut în acest game.
Game Rogers:
Shelby a servit din nou foarte bine și puternic, adjudecându-și game-ul fără probleme. 
Game Begu:
Românca își mărește avantajul, după un game extrem de tenisonat. Irina a salvat o minge de break și se menține în avantaj.
Break Begu: 
Irina începe foarte bine și face primul break al său. Românca a găsit pentru prima dată cheia pentru a returna serviciile foarte puternice ale americancei.

A început setul doi. Rogers a servit prima

SET ROGERS: Americanca face încă un break și își adjudecă setul fără emoții. Rogers a controlat game-urile și a servit foarte bine, Irina neputând să îi pună probleme.
Game Rogers:
Shelby este de neoprit pe propriul serviciu. Rogers servește foarte puternic și bine plasat, iar Irina nu găsește niciun răspuns.
Game Begu:
Irina își câștigă game-ul de serviciu la 0, după un game în care a jucat foarte bine.
Game Rogers:
Rogers continuă seria foarte bună de game-uri pe propriul serviciu, iar Irina nu reușește încă să găsească un răspuns la loviturile foarte bune ale adversarei.
Game Begu:
Irina a reușit să reducă din diferență și a redus din diferență. Românca a servit bine și a avut lovituri foarte bune, la care Rogers nu a avut răspuns.
Game Rogers:
Americanca are un ritm de joc foarte bun și controlează meciul. Rogers a câștigat game-ul de serviciu și și-a mărit avansul.
Break Rogers:
Irina a avut mari dificultăți în acest game, iar Rogers a pus presiune pe româncă. Americanca face primul break al meciului și trece în avantaj.
Game Rogers:
Americanca a câștigat game-ul de serviciu, după ce a fost condusa cu 0-30.  Rogers a servit foarte bine de atunci și a anulat avantajul româncei.
Game Begu:
După ce a fost condusă cu 0-15, Begu a revenit foarte bine și a avut o serie de 4 puncte consecutive, având lovituri precise și puternice.

A început meciul. Begu servește prima.

 Cele două jucătoare au ieșit pe teren. Meciul va începe în curând. 

UPDATE 14:30

Meciul Milos Raonici - Albert Ramos-Vinolas s-a terminat cu victoria spaniolului, scor 6-2, 6-4, 6-4. Partida Begu - Rogers va începe în 5 minute.

update 14:15

Meciul Milos Raonici - Albert Ramos-Vinolas este în setul 3 (4-4), scorul fiind 0-2 la seturi pentru spaniol. La finalul acestui meci va începe partida Irinei Begu.

Știrea inițială:

 

Begu și Rogers sunt la primul duel în circuitul WTA. Meciul va putea fi urmărit în direct pe EuroSport și în format liveTEXT pe GSP.RO. 

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (131)
ray51
ray51  •  30 Mai 2016, 12:25

25 WTA. E loc si de mai bine. La noi si fulminante succese ! (asta ar insemna sa la bati si pe cele situate peste 100 in clasament !

1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  29 Mai 2016, 20:01

Joc execrabil.S-a miscat ca o mamaliga pe teren.Nu are nici o scuza.Se misca lent pe teren intre schimburile de mingi.Incearca sa o copie pe Serena,pentru a minimiza consumul de efort.Dar ea nu are loviturile Serenei.Din pacate asta e nivelul ei.

bdgeorge
bdgeorge  •  29 Mai 2016, 19:44

asta-i Irina poate bate pe oricine din top 5-20 si poate pierde la o fata de pe locul 108????? face prea multe greseli si asa nu poti sa ajungi mare..

Vezi toate comentariile (131)
Comentează