SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

Bacsinszky le-a trimis un mesaj fanilor români din tribune: "Tatăl meu e din Satu-Mare! Știu ceva în românește"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 23:44

Simona Halep a pierdut în sferturile de finală de la Miami în fața jucătoarei de origine elvețiană, Timea Bacsinszky, scor 6-4, 3-6, 2-6, după două ore și jumătate de joc.

Fanii români au fost încă o dată în tribune pentru a o susține pe Simona, iar a interviul de la finalul meciului, Timea s-a adresat acestora și le-a transmis faptul că tatăl său este din Satu Mare și că știe și ea câteva cuvinte în română. 

"Am admirat-o mereu pe Simona Halep, care este o luptătoare. Eu am trecut printr-o perioadă grea și mi-a fost model. Vreau să le cer scuze fanilor români din tribune, dar și să le spun că tatăl meu e din Satu-Mare, iar eu știu câteva cuvinte în românește!", a explicat elvețianca la interviul dat pe teren.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
sibelius
sibelius  •  30 Martie 2016, 14:26
Postat de lapusneanul pe 30 Martie 2016, 08:46

sa spui ca bacsinszky e de origine elvetiana , asta dupa ce in titlu spui ca tatal ei e nascut in satu-mare, e cea mai mare prostie pe care am citit-o pe aceasta fituica..

E o prostie sa spui ca cineva e de origine elvetiana in general.

radumatei
radumatei  •  30 Martie 2016, 13:23
Postat de Lengyel Adrian pe 30 Martie 2016, 09:12

Cu atat mai bine, asta inseamana ca a inteles toate urarile care i s-au transmis. Sincer, la cu arata, ar trebui sa fie fericita pentru ca probabil propuneri indecente poate primi numai in asemenea cazuri!!!

N-am nimic cu Halep, dar ma bucur de cite ori pierde pentru ca imi imaginez suferinta *** care o sustin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unreal
unreal  •  30 Martie 2016, 12:28

Nu vreau sa fiu rau, dar romanii care sunt din "anumite zone" ale tarii, nu reusesc sa inteleaga ca sunt destule "alte zone" ale tarii, unde fie ca esti ungur, neamt, sarb, ucrainean, turc, rus, oamenii conviectuiesc bine si in armonie, si se identifica ca fiind romani. Timea este un bun exemplu ca nu ii este rusine ca e roman sau ca provine dintr-o familie cu radacini din Romania, chiar si asa, amestec de ungur ucrainean sau ce o mai fi. A fi patriot nu inseamna a fi nationalist, si nici vice-versa. Spre deosebire de machedoana noastra care de multe ori lasa impresia ca e romanca doar la TV (vezi declaratia ei de acum 1-2 ani, ca ea nu joaca pentru romani - or something like this). Cu privire la cum arata fatuca asta, ca o fi frumoasa sau mai putin frumoasa, este o prostie.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează