SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Begu a vorbit despre performanța de la Roma și a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Serena: "Așa mi-a spus"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 20:21

Irina Begu a avut un parcurs extraordinar la turneul de la Roma, acolo unde a ajuns până în semifinale. În penultimul act al competiției a fost eliminată de Serena Williams, cea care a și câștigat turneul. Datorită acestei performanțe, românca a urcat până pe locul 28 WTA.

"Clasamentul niciodată nu a contat pentru mine, deși e normal că e plăcut să vezi cum urci acolo. Importantă e sănătatea și să pot să joc cu jucătoare de top. Asta a contat pentru mine cel mai mult. Mi-am dorit și am spus la sfârșitul anului trecut că-mi doresc să intru în top 20, chiar dacă am avut un început de an mai slab, din cauza accidentării. În continuare am același obiectiv, mai ales acum, că sunt sănătoasă. Îmi doresc să fiu acolo.

Am luat meci cu meci la Roma. Nu m-am gândit nicio secundă că pot să ajung în semifinale. Am avut tururi foarte grele, cu Bouchard, Muguruza, am luat punct cu punct și mă bucur că am reușit să obțin aceste rezultate. Chiar dacă am avut rezultate bune în ultima vreme, lucrurile se pot schimba foarte repede", a declarat Begu.

Irina a vorbit și despre gândurile pe care i le-a transmis Serena Williams la finalul meciului din semifinale.

"Meciul cu Serena? A însemnat foarte mult pentru mine. În primul rând pentru că-mi doream foarte mult să joc împotriva ei, o respect foarte mult și era un vis de-al meu. Și mă bucur că am reușit în sfârșit să joc cu ea, mai ales într-o semifinală. I-am spus Serenei că mi-a făcut mare plăcere să joc împotriva ei, iar ea a zis că sunt foarte drăguță și că-mi mulțumește. I-am urat baftă în continuare", a adăugat  Irina Begu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mplttev
mplttev  •  17 Mai 2016, 11:55

Ce tot o gratulați pe Serena ?! Și Halep iar acum și tu, Irina. Respectul exagerat nu dă naștere la determinare și dorință de victorie.

merace
merace  •  16 Mai 2016, 22:49

Succes, Irina! Lupta asa cum stii tu si sper sa te vad luand si titluri mari!

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Mai 2016, 21:49

SErena i-a multumit pentru compliment....ce i-a *spus*? Cand au intrat pe teren nici nu s-a uitat la americanca...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează