SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Begu, eliminată greu de o jucătoare de top! Românca are doar două victorii în 2017

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 08:35

Irina Begu, locul 32 WTA, a pierdut în turul III al turneului de la Indian Wells, fiind învinsă de Karolina Pliskova, locul 3 WTA.

Meciul a fost unul echilibrat, iar cehoaica s-a impus în două seturi, scor 6-4, 7-6 (2), după un meci care a durat 2 ore.

În primul set, Begu a fost condusă cu 2-0, după ce a pierdut un game de serviciu, dar a făcut break și a egalat la 2. La scorul de 5-4, Pliskova a mai făcut un break și a câștigat primul set.

În setul doi, fiecare jucătoare a făcut câte două break-uri și s-a ajuns în tie-break, acolo unde Pliskova a câștigat de trei ori pe serviciul româncei.

Astfel, Begu are doar două victorii în 2017, având un început slab de sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Martie 2017, 13:39

Eu cred că Begu dacă s-ar pune la punct fizic ar reuși mult mai mult ! Câteodată o vezi că pur și simplu nu mai are aer după un schimb mai lung....

tanasevictor
tanasevictor  •  13 Martie 2017, 11:39

Begu,Carstea nu confirma asteptarile noastre suport au, calitati fizice au Cand vom fi in stare sa facem, ce face Simona-spunea Tig ... Suficienta in joc,fara suferinta,fara determinare

catalynn
catalynn  •  13 Martie 2017, 09:52

Era de așteaptat ... Asta e, poate la Miami se va descurca mai bine, macar aici si-a scos bani pt a amortiza plimbarea. Tenisul feminin romanesc poarta un singur nume: Simona Halep! Restul sunt la "si altele", din păcate. Insa la cat se investește in sport, nu putem avea pretentii, e chiar prea bine si asa ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează