SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Begu s-a calificat în turul doi la RG. A trecut de Mattek-Sands!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 17:11

Irina Camelia Begu, locul 30 WTA, s-a calificat în turul doi la Roland Garros, după victoria în faţa americancei Bethanie Mattek-Sands, poziţia 164 WTA, 6-4, 7-6(6).

Românca a fost condusă la startul ambelor seturi cu 3-0, însă a reuşit de fiecare dată să revină. În turul doi s-au mai calificat Simona Halep și Alexandra Dulgheru, în timp ce Monica Niculescu a fost eliminată. 

În runda următoare, Begu o va întîlni pe Ana Konjuh din Croaţia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  26 Mai 2015, 10:34

bravo irinuca ! îți prevăd un traseu mai lung decât al halepinei, care încă nu s-a obișnuit cu zgura m.a.s.i.i. deh, dacă venea cu voi în canada, acum era la zi cu pregătirea. dumnezo nu bate cu bâta. după RG va cădea acolo unde-i este locul : 5 cu indulgență.

magura
magura  •  26 Mai 2015, 06:46

"Ziaristule", vezi ca si Andreea Mitu s-a calificat mai departe!!!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  26 Mai 2015, 03:54

FACAND COMPARATIA INTRE CUM E TRATAT MARCELO IN MADRID SI CUM E TRATAT DANI IN BERCELONA..TI SE CAM PUNE PATA.ORICUM ..BRAZILIENII IN BARCELONA SUNT MEREU TRATATI SI INCADRATI LA..FIGURANTI. LUATI ISTORIA CU RONALDINHO RIVALDO ..ETC SI O SA MI DATI DREPTATE... N AU FOST NICIODATA VENERATI CHIAR DACA SUNT MONUMENTE ALE..PLACERII DE A JUCA FOTBAL..DE LOCURI IN STAFFURILE DE CONDUCERE...NICI VORBA... HUNII SPANIEI AU ACELEASI FIXATII NATIONALISTE CA AI NOSTRII

Vezi toate comentariile (18)
Comentează