SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

Begu - Venus Williams, la Toronto, s-a decis în 3 seturi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 08:45

Irina Begu, locul 59 WTA, a fost învinsă cu greu în turul I al turneului de la Toronto, de către Venus Williams, scor 1-6, 6-3, 3-6, după un meci care a durat două ore.

În primul set, Venus a început foarte bine, a făcut un break și a condus cu 3-0. Ulterior, americanca de pe locul 9 WTA a mai făcut un break și s-a impus categoric.

Românca a revenit spectaculos în setul doi. A fost condusă cu 2-1, dar a făcut două break-uri consecutive și a condus jocul, trimițând partida în setul decisiv.

În setul 3, experiența lui Venus și-a spus cuvântul, deși Begu i-a pus mari probleme adversarei. Williams a condus cu 3-1, dar românca a egalat. Totuși, la 4-3 pentru Venus, americanca a mai făcut un break, decisiv pentru câștigarea meciului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  08 August 2017, 11:35

Mai urmeaza si steaua sa piarda greu in europa si totul e bine . E normal .

adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 August 2017, 10:13

Nu e rau pentru Begu sa vada ca poate pune din nou probleme jucatoarelor de top. Din primul semestru al anului trecut n-a mai facut-o. Marile surprize sunt eliminarea letonei Ostapenko si a frantuzoaicei Mladenovic. Aceasta din urma confirma faptul ca un varf de forma nu poate fi mentinut tot sezonul. Prin mai eram convins ca va urca in top 10. Acum nu stiu ce sa zic. Ostapenko nu a reusit sa gestioneze eficient pauza de 5 saptamani luata dupa Wimbledon si nici nu e pe suprafata ei favorita. Ambele sunt in sfertul de tablou al Simonei (sigur, o fac intentionat pentru a-i usura acesteia misiunea :-) ). Tot aici Madison Keys s-a retras dupa victoria de la Stanford, astfel ca adversara Simonei in turul 2 se va decide intre cosmarul Lucic-Baroni si Rybarikova. Ambele semifinaliste de GS anul acesta (croata la AO, iar slovaca la Wimbledon).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close