SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi: „România duce lipsă de modele, am putea să ne legăm de succesul ei”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 10:53

Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, jucătoare pe care a șlefuit-o pe cărămiziile terenuri de zgură ale Piteștiului, a vorbit despre succesul fulminant al canadiencei în finala de la US Open contra Serenei Williams, 37 de ani, 8 WTA, scor 6-3, 7-5.

La câteva ore după triumful reușit la Flushing Meadows, în urma căruia Andreescu și-a asigurat cel mai important titlu al carierei, Hristache a vorbit despre lucrurile pe care le-a remarcat la Bianca în copilăria acesteia.

„Așa cum Ion Țiriac povestește despre Boris Becker, spunând că nu excela dar avea dorința de a persevera, același lucru pot spune și eu despre Bianca. Sunt mulți jucători de tenis talentați care nu fac totuși performanță. În schimb, la ea am văzut aceste lucruri încă de când era mică.

Nu știu dacă îi aparține României, dar tatăl ei a spus că simte că mai întâi este român. Acum, rămâne la latitudinea fiecăruia să aprecieze acest lucru. România duce lipsă de modele, cred că din acest punct de vedere am putea să ne legăm de succesul Biancăi”, a declarat Gabriel Hristache, la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

VIDEO Bianca a sărbătorit triumful de la US Open ca Nadal + Mama ei a atras toate privirile în lojă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează