SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Biletele şi abonamentele la BRD Năstase Ţiriac Trophy s-au pus în vînzare » Turneul e între 18-26 aprilie

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 13:27

Cel mai important turneu de tenis din România se va desfăşura în perioada 18-26 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti şi va oferi iubitorilor tenisului un maraton de meciuri spectaculoase şi evenimente speciale

Ediţia Aniversară ce marcheză 20 de ani de când se organizează turneul de tenis din Bucureşti va reuni nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top. Fanii îşi pot cumpăra deja bilete şi abonamente din reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil). Preţul biletelor variază între 15 şi 50 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 140 de lei.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 18-19 aprilie, iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 20-23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
str4427
str4427  •  20 Februarie 2015, 09:43

daca esti elev sau student..poti intra la toate meciurile pana in ultimele 3 zile..unde poti plati 15 lei pe zi..deci cu 45 de lei vezi turneul..daca `tinerii frumosi si liberi` n-o sa umple tribunele sunt niste handicapati

Vezi toate comentariile (1)
Comentează