SPORTURI  »  TENIS  »  DEMERS LA VATICAN

Boris Becker doreşte o audienţă pentru fiul său la Papa Benedict

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00


Fostul tenisman german Boris Becker doreşte să meargă, împreună cu fiul său de trei săptămîni, la Vatican, pentru o audienţă la Papa Benedict al XVI-lea.


"Aş vrea neapărat să merg, dacă se poate chiar anul acesta, împreună cu cel mai mic fiu al meu, în audienţă la Papa Benedict al XVI-lea. Este un mare vis al meu. Al doilea prenume al fiului meu este şi prenumele Papei", a spus Becker, în cotidianul german Bild.


Boris Becker a devenit tată pentru a patra oara la 11 februarie 2010, când i s-a născut al treilea băiat, Amadeus Benedict Edley Luis.


"Cînd aşteptam ca fiul meu să se nască, eram foarte umil. Cea mai mare grijă a mea era ca fiul nostru să fie sănătos. Alegînd şi prenumele Amadeus, care înseamnă , am vrut să îmi exprim recunoştintă, să îi mulţtumesc lui Dumnezeu pentru că totul este bine", a explicat Becker, 42 de ani, fost lider al clasamentului mondial profesionist, căsătorit acum cu olandeza Lilly Kerssenberg (33 de ani).


Amadeus are trei cetăţenii: germană, olandeza şi britanică (este născut la Londra). "El va alege pentru care echipă naţională de fotbal va juca", a spus, în glumă, tatăl său.


Boris Becker şi Lilly Kerssenberg s-au căsătorit la 12 iunie 2009, în Elveţia, la Saint-Moritz. Fostul tenisman mai are o fiică în vîrstă de 9 ani, Anna (rodul scurtei, dar intens mediatizatei relaţii cu manechinul rus Angela Ermakova), ceilalţi doi băieţi fiind Noah (16 ani) şi Elias (10 ani), proveniţi din prima căsătorie, cu germano-americanca Barbara, ei trăind împreună cu mama lor, în SUA, la Miami.


 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează