SPORTURI  »  TENIS  »  ITF

Boris Becker îi ia apărarea lui Ilie Năstase și îi dă un sfat

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 18:00

Fostul jucător de tenis german Boris Becker, 49 de ani, i-a luat apărarea lui Ilie Năstase printr-o postare pe contul său de Twitter și i-a sugerat acestuia să se întâlnească față-n față cu Serena Williams pentru a-i cere scuze.

"Îl cunosc din 1984, am jucat împotriva lui la simplu şi la dublu şi am luat de mai multe ori masa împreună. Ilie nu este rasist!!! Face glume despre toată lumea, din păcate uneori nu foarte reuşite, şi ar trebui să îi ceară scuze personal Serenei Williams", a scris Becker, pe pagina sa de Twitter.

Boris Becker e de acord ca Năstase să fie amendat de ITF, însă spune că nu ar trebui interzi în tenis: "Ar trebui să fie amendat de către ITF/ WTA, iar banii să fie redirecţionaţi către organizaţiile de caritate, dar nu ar trebui să fie sancţionat de către lumea tenisului. Ilie face parte din istoria tenisului, iar datorită lui şi altor legende ale jocului, tenismenii din ziua de azi duc un trai mai bun".

Tot scandalul a plecat după ce Ilie Năstase a făcut o glumă cu tentă rasistă la conferința de Fed Cup dinaintea întâlnirii dintre România și Marea Britanie.

"Să vedem ce culoare va avea copilul... Ciocolată cu lapte?", a fost remarca rasistă a lui Năstase referitoare la anunțul Sereni Williams conform căruia va avea un copil.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
catalynn
catalynn  •  20 Mai 2017, 20:10

Faptul ca ai fost acum 40 de ani un nume mare in sport nu este o scuza pt a înjura ca la usa Palatului niste femei venite in vizita .... S-a facut de ras, si fiind reprezentat oficial al echipei României ne-a facut de ras si pe noi, un grobian!

bazileon
bazileon  •  20 Mai 2017, 19:51

Mie nu mi se pare ca-i ia apararea si daca n-ar fi fost vechea lui legatura cu Tiriac, nici atat n-ar fi spus. Nastasea a fost fantastic, dar acele zise sunt de mult duse. Acum e un fel de clown din filmele de groaza.

iosif_vs
iosif_vs  •  20 Mai 2017, 19:40

englezii din ITF au intrecut orice limita! Toate masurile astea exagerate pe care le-au luat fata de Nastase din dorinta de razbunare se vor intoarce impotriva lor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează