SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Bouchard a ajutat România! » Cum a explicat şi eşecul neaşteptat cu Andreea Mitu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 09:49

Eugenie Bouchard a venit la Fed Cup pentru a găsi încrederea care-i lipsește în acest început de an.

Însă a înregistrat două înfrîngeri care nu au cum să nu-i afecteze moralul. În meciul de ieri, cu Andreea Mitu, ea a recunoscut că de multe ori și-a pierdut concentrarea şi a oferit explicaţiile eşecului.

"Primul set a fost strîns, la fel și al doilea, însă la un moment dat am scăpat meciul din mîini și, de acolo, totul a mers la vale. La asta trebuie să lucrez pentru viitor, trebuie să trec peste și să întorc meciul. Ea a simțit că nu are nimic de pierdut", a spus Bouchard.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
lapusneanul
lapusneanul  •  20 Aprilie 2015, 18:32
Postat de Zoe Shakti-rani pe 20 Aprilie 2015, 11:10

Nu este informa, asta e clar. Sa vedem ce face, daca da de Simona la Stuttgart. O fi facut o fobie pentru romance? ;)

te pricepi la tenis :) pentru cultura ta, toate jucatoarele care saptamana trecuta nu au jucat in europa, NU joaca la stuttgart..singura care a jucat in europa a fost serena, insa ea a anuntat de mult ca nu joaca ..

jgionea
jgionea  •  20 Aprilie 2015, 13:07

Postat de Zoe Shakti-rani • 20 Aprilie 2015, 11:10 Nu este informa, asta e clar. Sa vedem ce face, daca da de Simona la Stuttgart. O fi facut o fobie pentru romance? ;) Bouchard a declarat in Canada ca NU va juca la Stuttgart si ca se va pregati pentru Turneul de la Madrid

1421125318197171
Anatoli Karpov Șahist  •  20 Aprilie 2015, 12:53

Hai ca ***. :) Trebuie sa începi cu altceva: ai auzit vreodată de Omenie, de Bun Simț? Nu ai auzit, părinții tai nu le au p'astea... :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează