SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Bouchard fuge de Halep! A refuzat să vină în România pentru meciul de Fed Cup

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 09:34

Eugenie Bouchard (locul 81 WTA) nu va face deplasarea în România pentru meciul de Fed Cup dintre fetele noastre și reprezentantele Canadei.

Bouchard a refuzat să vină în România și a ales ca în respectiva perioadă să participe la un turneu demonstrativ la New York, anunță Tennis Life.

De altfel, Bouchard nu e tocmai prietenă cu româncele! La ultima întâlnire directă dintre aceasta și Alexandra Dulgheru, Bouchard a refuzat să dea mâna cu jucătoarea noastră și s-a creat un întreg conflict.

Partidele de Fed Cup dintre România și Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, se vor juca la Cluj pe 10 și 11 februarie.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 10:11

Cred ca Bouchard sufera de T.O.C. Fie la ea...

catalynn2
catalynn2  •  21 Noiembrie 2017, 11:07

Era de așteptat ... De altfel nici Simona nu cred ca va participa in conditiile in care cea mai periculoasa canadianca e ... romanca :-) Singura temere e sa nu luam partida la mișto, desi chiar si fara Simona ale nostre sunt favorite clare niciun meci nu e castigat pana adversarul nu e in drum spre camera de hotel. Succes si hai România!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează