SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Bouchard i-a dat în judecată pe americani după ce a alunecat în vestiar la US Open » Ce acuză jucătoarea

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 13:22

Eugenie Bouchard a dat în judecată pentru neglijență federația americană de tenis, organizatoarea US Open, după ce a alunecat și s-a lovit la cap în vestiar.

Avocații canadiencei în vîrstă de 21 de ani au scris în plîngere că sportiva a alunecat din cauza unei substanțe periculoase de pe podea, iar pîrîții "au provocat incidentul".

Morelli Ratner, avocatul jucătoarei de tenis, a declarat în presă că soluția folosită pe podea "era un agent de curățare care ar fi trebuit să fie lăsat pe podea pe timpul nopții cînd vestiarul nu mai era folosit".

Partea vătămată încă n-a stabilit o valoare a daunelor solicitate, însă acestea vor fi stabilite de jurați dacă pîrîții vor fi găsiți vinovați.

Bouchard a intrat în vestiarul de la US Open la 4 septembrie și a căzut, lovindu-se la cap. După acest incident ea s-a retras de la turneu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ando89
ando89  •  15 Octombrie 2015, 17:33

Daca se impiedica de mister muscolo nu mai dadea pe nimeni in judecata...

cadamud
cadamud  •  15 Octombrie 2015, 16:15

Penibil. Probabil a stricat ceva prin vestiar, de furie, si acum cere daune. Nu va mai fi invitata la US Open.

red77
red77  •  15 Octombrie 2015, 15:43

si care milioane vrea ingamfata asta? ca doar nu cere daune de 100 de dolari

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close