SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

BRD BUCHAREST OPEN // VIDEO + FOTO Patricia Țig a plâns ca un copil după finala pierdută la București: „Sofia, mami te iubește!”

FOTO: Cristi Preda +12   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat duminica, 21 iulie 2019 19:53

Patricia Țig (24 de ani, fără loc în clasament) a pierdut azi finala de la BRD Bucharest Open cu kazaha Elena Rybakina (20 de ani, 106 WTA), scor 2-6, 0-6. Jucătoarea din România nu și-a putut ascunde lacrimile la final. 

Aflată la prima participare pe tabloul principal al unui turneu WTA după ce a devenit mămică, Țig a avut o săptămână de vis la București.

„Mulțumesc că ați venit din nou într-un număr atât de mare și ne-ați susținut pe amândouă. Este o onoare să jucăm în fața dumneavoastră și sperăm să se țină turneul aici și la anul pentru a vă da ocazia de a vedea din nou un tenis de calitate.

În al doilea rând, aș vrea să o felicit pe Elena. Felicitări! Știu că nu multe jucătoare au loviturile tale și că vei fi o mare campioană. Succes!

Aș vrea să mulțumesc Federației pentru sprijinul acordat, să mulțumesc tuturor organizatorilor, copiilor de mingi, sunteți minunați, arbitrilor de linie, arbitrilor de scaun și tuturor celor care s-au implicat în acest turneu, inclusiv voluntarilor. Îmi cer scuze dacă omit pe cineva, sunt foarte emoționată.

De asemenea, aș vrea să mulțumesc familiei mele, ați fost un sprijin constant de-a lungul acestei perioade grele, dar și frumoase. Și Sofia de acasă, mami te iubește!”, a declarat Țig imediat după meci. 

Vezi și:

FINALA BRD BUCHAREST OPEN // VIDEO Patricia Țig nu a avut nicio șansă în fața Elenei Rybakina! Cu ce rămâne după turneul de la București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
simonhalep
simonhalep  •  22 Iulie 2019, 13:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haxor
haxor  •  22 Iulie 2019, 12:37

Fata asta in finala si dupa semifinala a petrecut mai mult sa plateasca niste polite altor jucatoare, intartata de multimedia de doi bani din tara asta in loc sa se concentreze pe finala! S-a comportat total neprofesional in ciuda faptului ca are potential. Ar trebui multe tenismene daca nu vor sa se inspire de la Halep din diferite motive sa priveasca la altele care sunt cumpatate pentru ca balcanismele astea nu o sa te duca niciodata la nivel de top! Cu simpatie dar si pe subiect.

ray51
ray51  •  22 Iulie 2019, 11:36

E frumoasa prestatia ta. Ai resurse. Capul sus!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează