SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Bucurie dublă » Irina Begu şi Raluca Olaru au câştigat trofeul BRD Bucharest Open în proba de dublu

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 21:33

Irina Begu și Raluca Olaru au devenit campioanele turneului de la București, după ce le-au învins în finala de ieri seară pe Elise Mertens și Demi Schuurs cu 6-3, 6-3.

Treizeci de minute atât a avut Irina Begu la dispoziție pentru a trăi bucuria câștigării trofeului de la simplu și în același timp a se scutura de ea. Pentru că alături de Raluca Olaru a intrat pe același teren pentru încă un trofeu. Pe o vreme puțin mai prietenoasă și cu mai puțini spectatori în tribune, Raluca și Irina le-au înfruntat pe Elise Mertens și Demi Schuurs.


Hrănite din euforia Irinei Begu și de determinarea lui Olaru, primul set a curs lin în favoarea româncelor care l-au confiscat cu 6-3. Apoi Elise și Demi s-au adunat mai bine, au găsit puțină inspirație și au reuși să întoarcă un scor care părea să ia proporții. Însă româncele aveau o misiunea, aceea de a pune punct turneului într-o sărbătoarea tricoloră. Și așa a fost. Raluca și Irina s-au impus cu 6-3, 6-3, iar îmbrățișarea lor a sigilat această ediție a BRD Bucharest Open.

Pe harta trofeelor lor de la dublu a apărut acum și Bucureștiul, o hartă pe care pentru Raluca Olaru mai erau șase orașe, iar pentru Irina patru. Dar trofeul de acasă e mereu în centrul inimii, una care bate puternic pentru tenis.

4 h 56 de minute au petrecut pe teren Irina și Raluca pentru a câștiga trofeul de la București 

12.300 $este premiul pentru câștigarea trofeului de la București în proba de dublu

"E important că am câștigat acest trofeu. E încununarea supremă a muncii pe care am depus-o și e special fiindcă este alături de Irina și pentru că este acasă"- Raluca Olaru

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
251809008486653
Ghita Ghee  •  24 Iulie 2017, 06:49

Felicitari fetelor!!!

satyricon
satyricon  •  24 Iulie 2017, 00:55

Felicitari, bravo!

traian_v
traian_v  •  23 Iulie 2017, 22:39

Felicitari Irina si Raluca... Sa nu o uitam pe Ana Bogdan !!! Sunt mandru de tenisul feminin romanesc !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează