SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CALCULE Simona Halep poate ieşi din top după Roland Garros! În ce condiţii cade în clasament

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 13:16

Simona Halep a început turneul de la Roland Garros de pe locul al treilea. Posibilitățile sale în ceea ce privește clasamentul sînt diverse, dar cel mai sus poate urca pe doi, iar cel mai jos poate cădea pe cinci după terminarea turneului de la Paris.

Ea se luptă în materie de clasament cu Maria Șarapova, Petra Kvitova și Caroline Wozniacki.

Simona are de apărat 1.300 de puncte, iar dacă va fi eliminată încă din primele faze, Kvitova și Wozniacki ar putea profita, însă doar dacă vor avea și ele rezultate notabile.

Pe locul doi la care tinde Halep se află Șarapova, care are de apărat 2.000 de puncte WTA.

1.800.000 €
este premiul pe care îl va primi cîștigătoarea din acest an de la Roland Garros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
merace
merace  •  26 Mai 2015, 15:00

Sharapova e intr-o situatie similara, dar mai grea cumva: a castigat anul trecut 2000p la Paris, deci le va pierde acum, si ar trebui sa le faca din nou ca sa se mentina!

albann0
albann0  •  26 Mai 2015, 11:36

merace
merace  •  26 Mai 2015, 10:09

Doar teoretic Simona ar putea sa coboare, daca nu aduna destule puncte fata de Kvitova si Sharapova, dar practic e in forma. La Wimbledon va avea Kvitova de aparat 2000 de puncte, deci e un carusel continuu in clasament. Important e ca Simona are un an bun si poate sa urce si mai sus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează