SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Calificare! Simona este în sferturile turneului de la Indian Wells! Strycova a abandonat în setul doi » Urmează duelul șoc cu Serena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 02:36

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Indian Wells, după ce a trecut de Barbora Strycova, locul 37 WTA.

Simona Halep a câștigat primul set, scor 6-3, iar în setul doi, la 1-0 pentru româncă, Strycova a abandonat, acuzând probleme medicale.

Halep se va duela în sferturile de finală ale turneului cu Serena Williams, care a trecut de Katerina Bondarenko, scor 6-2, 6-2 .

6-1este raportul meciurilor Serena - Halep, în favoarea americancei

În primul set, Halep a avut un joc oscilant, în care a alternat momentele de joc foarte bune cu greșeli neforțate. După intervenția lui Darren Cahill, Simona și-a schimbat jocul și a lăsat-o pe Strycova să greșească mai mult. 

În finalul setului, Halep a câștigat cinci game-uri consecutive și a reușit să preia conducerea meciului. După primul game din setul doi, cehoaica a declarat forfait din cauza problemelor medicale.

Potrivit WTA, Strycova a avut febră în ultimele zile, iar în meciul cu Halep a acuzat probleme respiratorii.

46 de minute
a durat meciul Simonei Halep

 

Vezi aici cum s-a desfășurat meciul:

FINAL DE MECI: Halep câștigă primul game din setul doi, dar Strycova a abandonat, acuzând probleme medicale.

Începe setul doi! Halep servește prima

Setul doi întârzie să înceapă, pentru că Strycova acuză probleme medicale. Doctorul turneului a venit pentru a vedea cum se simte cehoaica.

Vezi AICI video cu punctul final al primului set

SET HALEP: Simona face încă un break și câștigă acest set. La 30-30, Simona a reușit unul dintre cele mai bune puncte ale sale, plimbându-și adversara pe întreg terenul. Game-ul a fost închis de o eroare a Strycovei, iar după 40 de minute, Halep are 1-0 la seturi.
Game Halep: 
Chiar dacă s-a impus în acest game, Halep este inconstantă. Românca a greșit multe mingi și nu a închis punctele când a avut ocazia. Simona este la un game de câștigarea primului set.
Break Halep:
 Simona face perfect ce i-a cerut Cahill. Halep aplică tactica din meciul cu Makarova și o lasă pe Strycova să greșească mai mult. Românca profită de jocul nesigur al adversarei și, după o egalitate la 40 și trei șanse de break, Halep a câștigat game-ul. Strycova a servit slab cu al doilea serviciu și nu a pus presiune pe Halep, românca reușind să returneze foarte bine.

 

Game Halep: Indicațiile lui Cahill au dat roade. Simona câștigă al doilea game consecutiv, după ce a fost mai sigură pe loviturile ei și a greșit mai puțin.

Simona i-a cerut ajutorul antrenorului ei, Darren Cahill.

"Trebuie să fii pregătită pentru multă muncă. Schimburile pot fi mai lungi. Lovește cu mai mult efect cu lovitura de dreaptă și mai înalt. Terenul de aici este mai lent decât terenul central și e nevoie de multă muncă. Joacă la fel cum ai jucat în meciul trecut. Nu te teme de al doilea serviciu. Nu ai făcut nimic greșit până acum" a fost mesajul lui Cahill

Break Halep: Simona este incomodată puțin de serviciul Strycovei și nu reușește cele mai bune lovituri la retur. Cu toate acestea, Halep a profitat de două greșeli ale cehoaicei, la 30-30, și a câștigat game-ul.
Break Strycova: 
Halep a început bine și a condus cu 30-0, dar Strycova a revenit și a egalat. După două greșeleni neforțate ale româncei, Strycova a reușit al doilea break și se distanțează în acest set.
Game Strycova: 
Simona continuă să facă prea multe greșeli neforțate și irosește punctele. Strycova nu o domină pe Simona, dar profită de faptul că românca face greșeli. La 30-40, Halep a avut reacție nervoasă, nemulțumită fiind de cum a jucat punctul.
Break Strycova:
Barbora revine imediat și profită de patru greșeli neforțate ale Simonei. Break alb reușit de cehoaică, care egalează scorul. Halep a schimbat racheta după acest game.
Break Halep:
Meciul a început cu o greșeală a Simonei, dar după trei erori ale Barborei, românca a trecut în avantaj. Halep a ratat prima șansă de break, dar a fructificat-o pe a doua și a trecut în fruntea meciului.

Începe meciul. Strycova servește prima

Meciul întârzie, pentru că Halep a cerut o pauză de vestiar.

 

Jucătoarele au ieșit pe teren. Meciul va începe în scurt timp.

 

update 01:00

Meciul Feliciano Lopez - Roberto Bautista Agut s-a închiat, scor 7-6(5), 6-7(10), 6-4. Partida Simona Halep - Barbora Strcova va începe în curând.

 

update 00:00

Meciul Feliciano Lopez - Roberto Bautista Agut a intrat în setul decisiv, iar meciul Simonei Halep va începe în jurul orei 01:00.

UPDATE 21:30

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
mutu57
mutu57  •  16 Martie 2016, 16:39
Postat de englezu pe 16 Martie 2016, 06:55

Acum este acum : va reusi Simona sa castige meciul cu Serena ? Daca da, atunci Simona va reintra intr-o perioada fasta ! Daca nu, asta este, in sport mai sunt si perioade bune si perioade rele ... hai Simona !

Din pacate sansa Simonei (sau a oricarei alte jucatoare) sa castige in fata Serenei e foarte mica. Forta Serenei - naturala sau din "vitamine" - e imposibil de oprit de o femeie normala. Nu depinde de Simona. Sa speram ca nu se face de ras si ia cateva ghemuri.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  16 Martie 2016, 09:22
Postat de merace pe 16 Martie 2016, 03:39

un set e de minim 6 game-uri. Daca setul se termina dupa 5 game-uri consecutive luate de cineva, ala e setul castigat de el...

:) BAH..FACI PE PROSTU SAU PE DESTEPTU? CELULA NOASTRA NU INTELEGI... FINALUL UNUI SET N ARE DECAT UN GAME..PUNCT NU 5.. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu
englezu  •  16 Martie 2016, 06:55

Acum este acum : va reusi Simona sa castige meciul cu Serena ? Daca da, atunci Simona va reintra intr-o perioada fasta ! Daca nu, asta este, in sport mai sunt si perioade bune si perioade rele ... hai Simona !

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close