SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Campionul de la Cincinnati, provocat în conferință: "Cine e cel mai atrăgător din circuitul masculin?" » Răspunsul i-a blocat pe ziariști: "Așa îi spun mereu la duș" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 09:26

Proaspăt campion la Cincinnati, acolo unde a luat cel mai important turneu din carieră, bulgarul Grigor Dimitrov, 26 de ani, a primit o provocare cel puțin la fel de interesantă ca pe terenul de joc: să numească cel mai atrăgător bărbat din circuitul masculin.

Dimitrov, loc 9 ATP, a încercat să se eschiveze, glumind cu reporterul, dar apoi a ales să răspundă la întrebare, mai ales că era ultima a conferinței de presă.

"M-ai cam prins cu garda jos la întrebarea asta. Aș merge pe Feliciano Lopez. Mereu l-am admirat, îmi place de tipul ăsta mult. E în formă perfectă tot timpul și are părul ăla lung și barbă... Mi-aș dori să am gambele lui. De fiecare când mergem la duș, îi zic: arată-mi gambele alea din nou și el pufnește în râs. Bine, sunt și alți tipi interesanți, dar el mi-a venit primul în minte", a explicat râzând Dimitrov.

Momentul VIDEO:

feliciano

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
nxss
nxss  •  21 August 2017, 15:56

Cand ai fost ultima data in Vaslui, Craiova , Tg. Mures sau Constanta si ai pus niste intrebari logice si ai primit raspunsuri logice de la "primii 10"?.Si in Romania daca "ei" 10 oameni realizezi ca 7.9 "sunt prosti". Si ca de obicei e important sa stii cine trage concluzia ;)

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  21 August 2017, 11:44
Postat de cobra_z pe 21 August 2017, 09:57

nici in bulgaria...

mai ales in America daca te duci in America si ei primi 10 oameni care ii intalnesti ai sa realizezi ca minim 8 din ei sunt prosti ;)

merace
merace  •  21 August 2017, 10:09

Eu as intreba acuma ce reporter i-a pus asa o intrebare, daca e barbat sau femeie, si daca e gay sau nu! :D hahaha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează