SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Căpitanul nejucător al României o atacă pe Bouchard și comentează gestul lui Dulgheru: "Ne permiteam"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 10:27

Alina Tecșor Cercel, căpitanul nejucător al României, a spus la DolceSport că se aștepta ca Alexandra să joace bine pentru că a văzut-o la antrenamente cît de bine s-a descurcat.

"Mă bucur foarte mult pentru ea, eram optimiști, Alexandra s-a autodepășit, și-a învins toate emoțiile. Sîntem o echipă care are fete de o valoare ridicată, sîntem împreună și la bine, și la rău pentru că acesta este spiritul acestei echipe, luptăm cu sufletul", a spus Alina Tecșor

Ea a vorbit și despre răspunsul staff-ului României la gestul lipsit de fair-play al lui Eugenie Bouchard. "Nu am văzut pentru că eram cu spatele, eu le-am spus să nu-l facem, dar pentru că am cîștigat ne-am permis acest lucru. Ce a făcut Bouchard nu se încadrează în spiritul acestei competiții", a completat Alina Tecșor Cercel la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cainelup
cainelup  •  19 Aprilie 2015, 12:23

cainelup
cainelup  •  19 Aprilie 2015, 12:22

Vezi toate comentariile (2)
Comentează