SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Careu de ași pentru România în "optimile" de la Madrid! Sorana Cîrstea s-a calificat și ea și a aflat deja cu cine va juca

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:57

Sorana Cîrstea s-a calificat în ”optimile” turneului de la Madrid, după ce a învins-o pe Danka Kovinici, jucătoare din Muntenegru, scor 6-3, 7-5.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum și și-au împărțit victoriile. Kovinici a câștigat un meci în 2015 la Osprey, SUA, scor 6-1, 7-5. Sorana s-a impus la începutul acestui an la Rio de Janeiro, scor 6-1, 6-2.

În faza precedentă, Soran Cîrstea, locul 127 WTA, a învins fostul lider mondial, Jelena Jankovici (23 WTA), într-o oră și 20 de minute, scor 6-4, 6-3.

În ”optimi”, jucătoarea din România va evolua împotriva Laurei Siegemund, care a trecut de Mirjana Lucic-Baroni, locul 44, scor 6-2, 3-6, 6-3. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct.

În optimile de finală mai avem alte trei românce: Irina Begu, Simona Halep și Patricia Țig.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
blacksun_14
blacksun_14  •  04 Mai 2016, 09:48

a trimis niste fh ieri de nu vedea mingea kovinic.Ii doresc succes, sorana este o jucatoare care are material cu care sa lucreze in acest sport, spre deosebire de halepoasa care desi are performante infinit mai bune, este doar o intrusa cu un joc fortat, chinuit si extrem de inestetic

blacksun_14
blacksun_14  •  04 Mai 2016, 09:46
Postat de anne1970_ar pe 04 Mai 2016, 05:56

Felicitari Sorana pt rezultat, dar cu serviciul catastrofal pr care il are si cu psihicul labil cunoscut de toata lumea, nu are nicio sansa in fata nemtoaicei, poate 2-3 ghemuri.

nu pricepi o boaba de tenis.Serviciul lui cirstea este mai consistent si mai cu cap decat atunci cand bubuia mingea fara cap de multe ori in aut sau fileu.Serveste bine, mai bine decat majoritatea jucatoarelor sanatoase din circut.M-am uitat la meciul de ieri si la cel cu stosur de la praga de saptamana pierdut in 3 seturi(stosur avea sa faca finala).Sorana joaca mai cumpatat si nu mai este la fel de panichata cum o stiam.Iar loviturile ei nu si-au pierdut deloc din forta.Cand e activata loveste mai puternic si decat williams sau azarenka.

whiteredarad
whiteredarad  •  04 Mai 2016, 09:20

Recunosc, nu am vzut-o jucand,curand pe Sorana . Spune @anne1970_ " dar cu serviciul catastrofal pr care il are si cu psihicul labil cunoscut de toata lumea, nu are nicio sansa in fata nemtoaicei, poate 2-3 ghemuri.". Poate serviciul sa fie asa cum spune, dar la psihic Sorana arata ca s-a schimbat, altfel nu batea pe Iancovici si Kovinoci. Laura Siegemund nu pare4 peste cele doua, e si ea in avant, dar are un joc fara mari arme. Credf ca Soprana va trece si de ea. Succes Sorana !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează