SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Careu tricolor pe iarbă » Performanță istorică reușită de Halep, Cîrstea, Begu și Bogdan

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 20:18

Sorana Cîrstea (27 de ani, 63 WTA) s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon, devenind astfel a patra jucătoare din România care  depășește primul meci la Londra.

După o oră și patruzeci și șase de minute, Cîrstea, care este la a noua participare la Wimbledon, s-a impus cu 7-6 (4), 7-5. Și o va înfrunta în meciul următor pe Bethanie Mattek-Sands de care a trecut în toate cele trei întâlniri precedente.

Ea se alătură în turul al doilea celorlalte jucătoare din România care au reușit să treacă, luni, de primul obstacol la Londra: Simona Halep, Irina Begu și Ana Bogdan.

După șapte ani

O prezență numeroasă, care nu se mai întâmplase la un turneu de Mare Șlem de la Roland Garros 2015, când din cele cinci tricolore prezente pe tabloul principal patru au avansat mai departe. La Wimbledon, nu au mai fost atât de multe românce din 2010. Atunci, cele care reușeau să treacă de primul tur erau Raluca Olaru, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Edina Gallovits, iar singura eliminată de la meciul de debut a fost chiar Sorana Cîrstea. În 2017, România a avut cinci reprezentante și doar Monica Niculescu nu a reușit să treacă de primul meci, ea fiind învinsă ieri de Magdalena Rybarikova cu 6-4, 6-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dudulici
dudulici  •  05 Iulie 2017, 02:15

"Careu tricolor pe iarbă » Performanță istorică reușită de Halep, Cîrstea, Niculescu și Bogdan".....Roxanooooo! Esti sanatoasa la minte?!?! Altfel e greu de explicat cum o confunzi pe Irina cu Monica!!!Sau *** fi fost si tu taxatoare ***?!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  04 Iulie 2017, 23:23

"DUPĂ ȘAPTE ANI O prezență numeroasă, care nu se mai întâmplase la un turneu de Mare Șlem de la Roland Garros 2015" Cu alte cuvinte, suntem azi in anul 2015+7 = 2022. Bre, astia care scriu la GSP macar au 4 clase?!

merace
merace  •  04 Iulie 2017, 23:20

ma intreb ce naiba inseamna butonul Respect la GSP (ca nu am mai vazut in alte situri)?! Dai respect daca altul injura mai bine ca tine, sau daca vrei doar sa-i captezi atentia, ca te cam dai in vant dupa el? Butonul ala cu "imi place" e mai clar, dai pe el daca iti place comentariul. Dar "Respect"?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează