SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Caroline Garcia a reacționat după ce a fost acuzată de rasism la adresa Irinei Begu: "Am avut mereu cel mai mare respect pentru adversarii mei"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 18:43

Caroline Garcia a fost acuzată de un site de tenis din Portugalia că după meciul pierdut în fața Irinei Begu ar fi avut un comentariu jignitor la adresa româncei: "Uite, o să pierd în fața acestei țigănci de c***t!".

Jucătoarea din Franța a emis astăzi un comunicat oficial în care neagă acuzațiile și spune că acest subiect este închis pentru ea.

"Aș dori să vorbesc despre știrile apărute despre mine după meciul cu Irina Camelia Begu. Acestea sunt false. Am avut întotdeauna cel mai mare respect pentru adversarii mei.

Nu am spus niciodată lucrurile de care sunt acuzată. Alertată de acest zvon fals, WTA a închis acest caz, după cum se menționează pe contul lor de Twitter", a fost comunicatul emis de Caroline Garcia.

WTA a concluzionat că nu există probe privind acuzațiile de rasism ce o privesc pe Caroline Garcia.

 

Communiqué officiel Statement

Posted by Caroline Garcia on 6 Aprilie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
sakamoto
sakamoto  •  07 Aprilie 2016, 10:17

Sa fim seriosi:Caroline Garcia *** Irina Begu. *** Sa fie sanatoasa Irina si sa o trimita acasa, dupa fiecare meci cu mirlanca mitocana. Frumoasa atitudinea Irinei si a antrenorului ei. Iata ca romanii au bun simtz, iar francezii nu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  07 Aprilie 2016, 09:08

Daca Begu ar fi stranutat catre Garcia,ar fi fost acuzata de tentativa de omor,caci,deh,romanii sunt prostovanii Europei ! Conducatorii lor,de fapt !

merace
merace  •  07 Aprilie 2016, 00:42

Irina a castigat si e in turul 3 la Charleston. Pacat ca la GSP scandalurile au intaietate, nu performantele sportive!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează