SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

CAROLINE GARCIA - CAROLINE WOZNIACKI // VIDEO Punct ireal reușit de Garcia într-un moment extrem de tensionat al meciului cu Wozniacki

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 13:21

Caroline Garcia (8 WTA) a câștigat punctul meciului în duelul contra lui Caroline Wozniacki (6 WTA), în ultimul meci al celor două în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor. Franțuzoiaca s-a impus în trei seturi, 0-6, 6-3, 7-5 (rezumatul meciului).

Într-un moment extrem de tensionat, în care Wozniacki servea pentru câștigarea meciului, iar scorul era egal, 40-40, Garcia obținut o minge de break la finalul unui punct spectaculos. 

 Franțuzoaica s-a apărat excelent înainte să-și destabilizeze adversara cu un  forehand în lung de linie și apoi să închidă punctul cu un smash. În cele din urmă, Garcia a obținut break-ul și a învins-o pe Wozniacki deși daneza câștigase primul set cu 6-0.

Vezi AICI cum afectează scorul final al meciului dintre Garcia și Wozniacki calculele privind calificarea Simonei Halep în semifinale!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează