SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Caroline Wozniacki încheie duminică sezonul cu maratonul de la New York: ”Am avut coşmaruri”

Caroline Wozniacki alături de copiii pentru care aleargă // Foto: Reuters
Caroline Wozniacki alături de copiii pentru care aleargă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 00:22

Daneza a combinat antrenamentele pentru maraton cu cele pentru tenis şi îşi doreşte să poată ajunge să parcurgă toţi cei 42,195 kilometri pentru că a visat de nenumărate ori că nu trece linia de sosire.

La doar opt zile de la semifinala de la Singapore, Caroline Wozniacki are în faţă o nouă provocare. În timp ce jucătoarele care au participat la Turneul Campioanelor au intrat în vacanţă, daneza va alerga duminică la maratonul de la New York. Ea a anunţat că va face acest lucru în luna iulie, după ce s-a despărţit de de logodnicul său, Rory McIlroy.

Wozniacki este prima sportivă în activitate la acest nivel care va alerga cei 42,195 kilometri. "Trebuie să fii nebună să faci acest lucru, dar nebună într-un sens pozitiv", a spus Caroline. Cînd a jucat la Singapore, daneza spune că a trecut şi prin momente de panică. "Am avut coşmaruri, nu apucam să termin maratonul şi trebuia să fiu dusă într-un scaun cu rotile pînă la linia de sosire", a povestit ea.

De asemenea, a afirmat că are un timp în cap, dar principalul scop este să poată alerga toată distanţa.

Participarea ei are şi o latură caritabilă, ea alergînd pentru Team Kids, care îi ajută pe copiii ce nu au acces în mod regulat la sport. "Am ştiut că dacă nu o fac pentru caritate, nu voi putea să merg pînă la capăt". Serena Williams şi Andy Murray deja au făcut o donaţie pentru cauza danezei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mihaigeo
mihaigeo  •  01 Noiembrie 2014, 10:56

Bravo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează