SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2016

Caz incredibil investigat de poliția britanică: o jucătoare din sferturi la Wimbledon ar fi fost otrăvită!

Gabrielle Taylor, foto: Guliver/gettyimages +1   FOTO
Gabrielle Taylor, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2016 12:08

Comisarii Scotland Yard au deschis o anchetă într-un caz ciudat: o jucătoare care a participat pe tabloul principal de juniori de la Wimbledon din acest an ar fi fost otrăvită intenționat.

Ultima reprezentantă a Marii Britanii din concurs, Gabriella Taylor, a fost nevoită să renunțe la meciul din sferturile de finală din cauza unui virus, informează Guardian. Taylor era condusă de americanca Kayla Day, dar s-a dus și s-a așezat pe banchetă, acuzând dureri și a abandonat meciul.

Jucătoarea în vârstă de 18 ani a petrecut mai multe zile într-un spital de terapie intensivă din Southampton, fiind diagnosticată cu leptospiroză, o boală infecțioasă provocată de o bacterie luată de la animale.

Acum, poliția crede că sportiva ar fi fost otrăvită, drept pentru care a deschis o anchetă, avându-i ca principali suspecți pe antrenorul adversarei sau mafia pariurilor. 

"Victima a arătat simptomele bolii pe 6 iulie. Nu se știe când a fost ingerată otrava. Femeia în vârstă de 18 ani este încă în recuperare. Nu am făcut nicio arestare, dar ancheta continuă", a menționat poliția britanică într-un comunicat de presă, citat de Guardian.

Detectivii au fost acasă la Gabriella Taylor și au ridicat mai multe bidoane de apă. Nu se cunosc mai multe detalii despre acest caz.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează