SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - IRINA BEGU, VINERI, 08:00, TV DIGI, GSP.RO

Ce a pățit Halep în perioada de după ce a devenit numărul 1 mondial: "Mi-a zis că sunt o parteneră ieftină" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 19:14

Înaintea semifinalei de la Shenzen cu Irina Begu (vineri, ora 8:00, TV Digi Sport, GSP.ro), Simona Halep a explicat pentru site-ul WTA cum a fost primită în România după ce a devenit numărul 1 WTA. 

Faptul că patronii n-au lăsat-o să plătească l-a făcut pe Darren Cahill să glumească, antrenorul fiind amuzat de situație.

"Acum, de când sunt numărul unu mondial, sunt mulţi oameni în jurul meu. Am trecut pe la mai multe restaurante şi patronii au plătit notele. Totul s-a schimbat.

Darren a fost la cină cu mine de mai multe ori. A stat 12 zile în România. Nu am plătit niciodată. Mi-a spus că sunt o parteneră ieftină. Ne-am amuzat de acest fapt", a spus Simona, pentru WTA.

Simona Halep o va întâlni vineri pe Irina Begu în semifinala de la Shenzhen. Partida va putea fi umărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  04 Ianuarie 2018, 21:47

Asta e de bine. Daca patronii de restaurante se simt onorati sa o serveasca gratis pe Simona, care are bani multi, cu atat mai multi bani ii raman ei pentru opere de caritate. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează