SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ce a spus Halep după ce România și-a aflat adversara din Fed Cup » Duel cu scântei pentru "tricolore"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 17:50

România și Canada se vor duela în februarie în Grupa Mondială II a Fed Cup. Partida se va juca în februarie 2018, în România, în weekendul 10-11.

Din echipa României, cel mai probabil, vor face parte Simona Halep, locul 2 WTA, Irina Begu, Sorana Cârstea și Monica Niculescu.

"Tricolorele", locul 12 în clasamentul Fed Cap, au fost cap de serie, iar cele două naționale s-au mai duelat în februarie 2015, în barajul pentru Grupa 1 Mondială. Atunci, s-au impus româncele, 3-2, după un scandal între Eugenie Bouchard și Alexandra Dulgheru, canadianca refuzând să dea mâna cu românca. (Vezi detalii)

Cele mai importante jucătoare canadiene sunt Eugenie Bouchard, locul 87 WTA, Francoise Abanda, locul 115 WTA, şi Bianca Andreescu, locul 158 WTA, jucătoare cu origini românești.

"Avem prima şansă, însă va fi dificil. Mie nu mi-e niciodată uşor să joc în echipă, însă am primit deja un sfat de la Andrei Pavel. Mi-a spus să iau din energia publicului, să iau energie pozitivă şi să mă bucur că sunt acolo în faţa lor şi să arăt ceea ce am eu mai bun", a spus Halep la TV Digi Sport.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  21 Septembrie 2017, 09:11

Canadianca Bouchard,fiind cea mai titrata jucatoare dintre toate,singura nu va realiza nimic,mai ales in deplasare. Halep nu prezinta siguranta victoriei...eu nici nu as baga in echipa...Atentie la alegerea capitanului nejucator,ca sa nu patim ca la Constanta cu Nastase,deoarece a doua oare vom fi exclusi din FED Cup pentru comportament nesportiv si suburban,fiind sanctionata si echipa !!

catalynn
catalynn  •  20 Septembrie 2017, 18:55

Cred ca a fost cea mai "fericita" extragere ca spunem asa, jucam acasa iar singura canadianca cu adevarat periculoasa e ... romanca :-))) Daca nu va veni Genie, ceea ce e foarte probabil, cred ca Simona nici nu va juca. Succes si hai Romania!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează