SPORTURI  »  TENIS  »  SERENA WILLIAMS

Ce cadouri a primit fiica Serenei de la Wawrinka și Djokovici » De ce îl invidiază fostul lider WTA pe Federer: "E atât de nedrept"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 18:57

Serena Williams (36 de ani) a vorbit într-un interviu acordat celor de la Vogue despre cum a trăit primele luni în calitate de mamă și a dezvăluit mesajele primite de la colegii din lumea tenisului.

"Să fiu sinceră, trebuie să recunosc că mă încântă ideea de a mă muta în San Francisco, dar încă nu vreau să fac asta. Vreau mai multe titluri de Mare Șlem. Sunt aproape de Cartea Recordurilor. Nu este un secret că țelul meu este să ajung la 25. Cred că nașterea Olympiei mă va ajuta. După ce pierdeam un meci mă simțeam oribil. Acum anxietatea o să dispară știind că am un copil frumos acasă. E un sentiment diferit.

Uneori mă simt ca naiba și-mi spun că nu pot face asta. Uneori am această atitudine negativă și pe teren. Mă enervez când plânge, apoi îmi vine să plâng gândindu-mă cât de bleagă am fost. Cum te poți enerva când ai o asemenea comoară? Emoțiile sunt nebunești".

Serena a vorbit și despre reacțiile oamenilor din lumea tenisului. Stanislas Wawrinka i-a dăruit o pereche de bocanci albaștri. Novak Djokovici continuă să îi trimită articole în concordanță cu personalitatea lui. Serena și Nole glumesc pe seama faptului că bebelușii lor s-au născut la doar o zi diferență, numindu-i "parteneri de dublu".

Serena a vorbit și despre ghinionul de a fi femeie în lumea tenisului: "E atât de nedrept. Federer are 4 copii și abia dacă a ratat un turneu. Nu-mi dau seama unde aș fi fost cu gemeni. Probabil pe fundul unei piscine".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
catalynn2
catalynn2  •  10 Ianuarie 2018, 22:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Ianuarie 2018, 21:58

Kandia . Ciocolata cu lapte .

comabi
comabi  •  10 Ianuarie 2018, 20:03

Nubstiu de ce tind sa cred ca nu va ajunge la acele 25 de titluri anul asta.Inclin sa cred ca nu va castiga un GS in 2018. Iar daca trece anul acesta, va fi din ce in ce mai dificil ;). S-ar putea sa ramana de exceptie, insa nu recordemna absoluta. Cu sau fara Simona Halep, chiar mi-ar placea ca, cel mult, sa ramana pe locul 2 :). Pur si simplu imi displace stilul sau de joc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează