SPORTURI  »  TENIS  »  

Ce părere are Maria Şarapova despre Simona Halep » Declaraţii măgulitoare date de rusoaică

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 17:00

Maria Şarapova, locul doi WTA, a vorbit despre Simona Halep şi o laudă pe românca în faţa căreia a cîştigat toate cele 5 meciuri disputate.

"Acesta nu este primul sezon în care ea joacă la cel mai înalt nivel. A terminat anul trecut pe locul trei. Are un joc foarte consistent şi îmi este foarte greu să o înving.

Am avut o mulţime de meciuri dificile împotriva ei. Cred că toate partidele jucate cu ea în ultimul an au fost de trei seturi. Este o jucătoare solidă, care variază loviturile şi este o sportivă mare. Are o mulţime de calităţi", a declarat Şarapova, potrivit Mediafax.

Ultimele trei meciuri dintre Halep şi Şarapva, disputate în 2014, s-au încheiat după trei seturi: 1-6, 6-2, 6-3 în finala de la Madrid, 6-4, 6-7, 6-4, în finala de la Roland Garros şi 3-6, 6-4, 6-4 în sferturile de finală de la Cincinnati.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
daccian
daccian  •  27 Martie 2015, 08:09

As fi preferat sa o bata Simonica noastra in finala, dar bine e si asa. Daca va continua in ritmul asta, nu mai ramane mult nici in top3.

sieupaciulea
sieupaciulea  •  27 Martie 2015, 04:12

Lady a pierdut azi la Miami !!! :)

solox
solox  •  27 Martie 2015, 02:05

Draguta rusoica, dar la aproape 1,90 m ... ramai fara cuvinte...chiar si Serena la 1,75 m pare mai echilibrata. Simona noastra trebuie sa manace bine si sa prinda o zi foarte buna ca s a le bata pe astea.. e clar ca peste un anumit nivel... dimensiunea conteaza.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează