SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Ce urmează pentru Halep după eșecul de la Madrid! Simona a recunoscut tot: "O să merg acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 10:06

Karolina Pliskova (Cehia, locul 6 WTA) a eliminat-o în sferturile de finală de la Madrid pe Simona Halep, scor 6-4, 6-3. Jucătoarea noastră a jucat bine, însă cehoaica în vârstă de 26 de ani a fost într-o zi de grație, în care a făcut ravagii cu lovitura de dreapta și cu jocul variat.

Liderul WTA a vorbit despre viitorul apropiat. Așteaptă turneul de la Roma, unde va ajunge din timp pentru a se acomoda cu suprafața de joc.  

"Urmează o zi de pauză, după aceea din nou la treaba. Îmi place la Roma, sper să fac un turneu cât mai bun. Nimic nu se schimbă.

O să merg acolo, vreau să mă obişnuiesc cu terenul şi sper să fie mai bine. Anul trecut am jucat bine, nu am nicio aşteptare. Nu vreau să pun presiune", a zis Simona Halep pentru TV Digi Sport.

  • În semifinale,  Karolina Pliskova o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Daria Kasatkina și Petra Kvitova;
  • În cealaltă semifinale, Caroline Garcia o va înfrunta pe câștigătoarea din Maria Sharapova-Kiki Bertens.

Parcursul lui Halep la Madrid:

Turul I: Simona Halep - Ekaterina Makarova 6-1, 6-0 
Turul II: Simona Halep - Elise Mertens 6-0, 6-3 
Turul II: Simona Halep - Krystina Pliskova 6-1, 6-4
"Sferturi": Simona Halep - Karolina Pliskova 4-6, 3-6

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1637793619649329
Elena Suciu  •  11 Mai 2018, 19:32

Felicitari Simona, totdeauna in joc unul castiga si celalalt care are o zi rea pierde, asa sa-ti explici infrangerea, noi te iubim, te respectam si dorim multe victorii din partea ta ,cu zile fffffffffff bune, ignora postacii care te critica, esti sportiva care face cinste tarii, asta conteaza fffffffff mult.

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  11 Mai 2018, 14:33

A "recunoscut" tot. N-a mai putut sa mearga pe blat. A incercat, dar nu i-a mers. Putea sa minta, dar s-a aflat. Cum ce? E putin socant. Tineti-va bine. Ca merge la Roma, unde, da, toata pluimea stia ca are turneu incepand de luni. Surpriza imensa este insa ca va incerca sa se obisnuiasca cu terenul. Am si eu o dezvaluire dar stiu ca voi fi cenzurat.

bodrin
bodrin  •  11 Mai 2018, 14:06

Si eu cred ca bine face S.Halep ca "priveste" spre turneul de la Roland Garros, numai să nu privească prea mulți ani!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează