SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Ceartă elveţiană » Motivul pentru care Stan Wawrinka s-a supărat în timpul semifinalei cu Roger Federer

Federer şi Wawrinka, îmbrăţişaţi la finalul meciului de sîmbătă // Foto: Reuters
Federer şi Wawrinka, îmbrăţişaţi la finalul meciului de sîmbătă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 22:28

Roger Federer şi Stan Wawrinka au avut o discuţie aprinsă sîmbătă seară, după semifinala cîştigată dramatic de primul la Turneul Campionilor. Motivul? Mirka.

Finala Turneului Campionilor de la Londra nu s-a mai jucat, după ce Roger Federer a fost nevoit să declare forfait din cauza unor probleme serioase la spate. În loc, spectatorii din sala O2 au primit un set pînă la 8 între Djokovici şi Murray, scoţianul sosind prompt, deşi stătea pe canapeaua sa şi se juca relaxat Mario Kart.

Înainte de asta însă, sîmbătă seară, la puţin timp după semifinala 100% elveţiană cîştigată dramatic de Federer, acesta şi Wawrinka au avut o discuţie încinsă de aproximativ 10 minute, purtată în sala de forţă.

Motivul? Izbucnirea Mirkăi chiar înainte ca Stan să servească pentru meci, ea strigîndu-i direct lui Stan că se plînge prea mult. Exact în acel game, Wawrinka a risipit trei mingi de meci dintr-un total de patru pe care le-a avut, iar Roger s-a impus, pînă la urmă, în tie-break, 8-6.

Se pare că Federer a fost cel mai conciliant în timpul certei, iar cîteva personalităţi din tenis i-au încurajat pe cei doi să treacă repede peste incident, mai ales că urmează finala Cupei Davis dintre Franţa şi Elveţia.

Iniţial, ei trebuia să plece împreună din Londra, însă Wawrinka a plecat singur cu trenul spre Lille, punînd chiar o poză pe Twitter din gara St. Pancras.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mihrp
mihrp  •  18 Noiembrie 2014, 21:44

Fara suparare, dar era mai bine sa castige Wawrinka semifinala. aveam o finala frumoasa. In plus de asta, iarasi fara suparare, Wawrinka chiar merita sa castige mai degraba decat Federer (CINCI mingi de meci si a si condus tot timpul ostilitatile). Dar ... ASA-I IN TENIS !

gica.paunescu
gica.paunescu  •  18 Noiembrie 2014, 12:45

Si mie-mi pare ca dna Federer se manifesta mai mult decat i-ar permite caliatea ei de sotie a unuia dintre jucatori. Imi pare ca-l domina psihologic si pe Roger. Aceasta este insa doar opinia mea. Punct !

fangigi
fangigi  •  18 Noiembrie 2014, 10:58

Mirka aia se vede dupa fatza ei ca este o coropisnitza!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează