SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Cehia și-a anunțat echipa pentru Fed Cup » O absență de marcă în lotul adversarelor României

Petra Kvitova, cea mai bună jucătoare din lotul Cehiei
Petra Kvitova, cea mai bună jucătoare din lotul Cehiei

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 15:35

România și Cehia se vor duela în turul 1 din Grupa Mondială la Fed Cup, în weekendul 6-7 februarie.

Antrenorul Cehiei, Petr Pala, a anunțat lotul pe care îl va aduce la Cluj. Din echipa Cehiei, deținătoarea trofeului, vor face parte Petra Kvitova, locul 7 WTA, Karolina Pliskova, locul 12 WTA, Barbora Strycova, locul 48 WTA, și Denisa Allertova, locul 66 WTA.

Din lotul adversarelor "tricolorelor" va lipsi Lucie Safarova, locul 9 WTA. Aceasta este în continuare accidentată și a lipsit și de la Australian Open.

Alina Tecșor, antrenorul României, va avea și ea probleme în alcătuirea echipei. Simona Halep, locul 2 WTA, nu va fi prezentă la întîlnirea cu Cehia, pentru că se va opera de deviație de sept. În plus, și Alexandra Dulgheru are probleme medicale și nu se știe dacă va participa la acest meci.

Meciul România - Cehia se va disputa la Cluj, iar cele cinci meciuri, patru de simplu și unul de dublu, vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
postacadicasclav
postacadicasclav  •  26 Ianuarie 2016, 21:51

Ok, ne bat cu 4-1. Avem sanse sa luam un punct. Daca era Halep, cehoaicele ne bateau 5-0.

catalynn
catalynn  •  26 Ianuarie 2016, 17:40
Postat de lapusneanul pe 26 Ianuarie 2016, 17:05

inca ceva, cu vreo 2 saptamani in urma i-a dat nana lui pliskova...

Iti pierzi vremea ... Aveam in plan sa ma duc la CJ sa vad meciurile, insa acum nici la TV nu ma voi uita, Begu, Niculescu sau Mitu pot cel mult spera sa nu fie bătute la un scor penibil. N-a fost bună Halepa, asta e, acum sa ii vedem pe patrioții de ocazie care n-au fost la un meci de tenis in viata lor si de care abundă forumul ...

bdgeorge
bdgeorge  •  26 Ianuarie 2016, 17:39

Ok sa fim intelesi fara Simona sansele sunt foarte mici (nu spun ca nu exista dar clar Cehia e favorita)..nu stiu ce teren vor alege sa faca la Cluj dar daca e f rapid e jale Kvitova e tare pe asa ceva..Un Hard ca la US Open ar fi perfect..Simona are palmares favorabil cu amandoua dar nu joaca asa ca sa speram ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează