SPORTURI  »  TENIS  »  TRUPĂ

Chitară în loc de rachetă » O jucătoare de top 40 a devenit solista și chitarista trupei The Mad Era

Cântând la chitară alături de Boh Runga, una dintre cele mai cunoscute muziciene neozeelandeze, solista trupei Stellar
Cântând la chitară alături de Boh Runga, una dintre cele mai cunoscute muziciene neozeelandeze, solista trupei Stellar

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 20:58

Muzica a atras-o dintotdeauna pe Marina Erakovic, neozeelandeza în vârstă de 29 de ani, care are în palmares 4 prezențe în turul 3 al turneelor de Mare Șlem, un titlu WTA, Memphis 2013, și alte 4 finale pierdute.

Atât de mult încât la finalul anului trecut a decis să-i dea prioritate în fața tenisului, după un sezon dezamăgitor și rezultate în consecință. Marina a devenit solista, dar și chitarista trupei The Mad Era, care e axată pe ritmuri electronice.

Erakovic va încerca totuși să revină și la tenis, sportul care i-a ocupat mare parte din timp încă din copilărie. "Am putut să mă odihnesc câteva luni și să mă recuperez după accidentarea la spate", a declarat ea pentru Stuff. "Mă simt bine, dar nu-mi pun o dată pentru întoarcere. Oricum, nu înainte de finalul lunii martie. Acum înțeleg de ce jucătorii de top își iau pauze mai lungi. Corpul are nevoie să se refacă", a adăugat ea.

Muzica, o terapie

Neozeelandeza a scos un EP, Incognito, cu cântece pe care le-a compus de-a lungul anilor. Unul dintre ele, "Pleasantville", are legătură cu tenisul: "E despre Indian Wells, l-am scris la fața locului. L-am numit așa pentru că totul e perfect acolo". Marina compunea melodiile în camera ei de hotel, apoi salva lucrările.

"Nu știam cum să le numesc, așa că le puneam după orașul în care mă aflam la momentul respectiv". Unele dintre cântece sunt profunde și personale. "Sunt o persoană timidă, introvertită. De aceea am ales Incognito, ca lumea să nu știe că în spatele ritmurilor sunt eu, jucătoarea de tenis. Feedback-ul a fost pozitiv. Iar muzica mă ajută să mă exprim, e ca o terapie", a încheiat ea.

39aeste cea mai bună poziție ocupată de Erakovic în ierarhia WTA, în 2012. Acum e pe 223. Ea a câștigat 2,6 milioane de dolari din tenis

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
783109008536943
Mircea Torja  •  04 Martie 2018, 10:36

"De aceea am ales Incognito, ca lumea să nu știe că în spatele ritmurilor sunt eu, jucătoarea de tenis." Tradare sa fie, dar sa stim si noi

vicol_vali
vicol_vali  •  04 Martie 2018, 05:28

Păi, în orice pauză se pune muzică. :D.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează