SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

Cine sunt cele două jucătoare care o inspiră pe Simona Halep în cursa pentru un Grand Slam. Hint: nu sunt nici Serena, nici Mașa

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 10:56

De când a ajuns în finală la Roland Garros, în 2014, Simona Halep e aşteptată să facă pasul suplimentar şi să cucerească un titlu major. De atunci, jucătoarea noastra nu a mai ajuns într-o finală de Grand Slam, dar are două modele în circuitul WTA. 

"Acum mă gândesc mai mult că sunt capabilă după ce am văzut-o pe Pennetta reuşind şi apoi pe Kerber", a spus românca.

"E mai uşor pentru noi să credem că putem. Până de curând era dificil pentru Serena era acolo şi ne închipuiam că ea a unica învingătoare. Victoria lui Angie a fost grozavă. I-am trimis un mesaj imediat după finală. M-am bucurat pentru ea, merita. Munceşte mult, e o persoană de treabă".

Nemțoaica Angelique Kerber a câștigat Australian Open, luna trecută, în timp ce Flavia Pennetta s-a impus la US Open 2015, după o finală cu compatrioata Roberta Vinci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  16 Februarie 2016, 21:57

Eu nu sunt obsedat de ideea ca Simona trebuie sa castige un Grand Slam. Am toata increderea ca va reusi asta, la momentul potrivit. Important este ca ea a ajuns pe locul 2 mondial, ca prima romanca acolo, si asta mi se pare de ajuns ca sa intre in istoria tenisului romanesc. Daca va castiga si un GS, cu atat mai bine. Dar in rest, ma bucur cand castiga, ma intristez un pic cand pierde sau nu poate sa joace, dar nu o injur fiindca mi-ar fi inselat mie asteptarile, ca român, ca deja mi le-a depasit de mii de ori! HAI SIMONA!

merace
merace  •  16 Februarie 2016, 21:35

Eu nu sunt obsedat de ideea ca Simona trebuie sa castige un Grand Slam. Am toata increderea ca va reusi asta, la momentul potrivit. Important este ca ea a ajuns pe locul 2 mondial, ca prima romanca acolo, si asta mi se pare de ajuns ca sa intre in istoria tenisului romanesc. Daca va castiga si un GS, cu atat mai bine. Dar in rest, ma bucur cand castiga, ma intristez un pic cand pierde sau nu poate judeca, dar nu o injur fiindca mi-ar fi asteptat mie asteptarile, ca român, ca deja mi le-a depasit de mii de ori! HAI SIMONA!

wowmashha
wowmashha  •  16 Februarie 2016, 12:33
Postat de catalynn pe 16 Februarie 2016, 12:03

Unde mai pui ca atat pe Kerber cat si pe Penetta le-a cam bătut peste tot unde le-a prins ... Ca urmare, desi regula de 3 simpla nu e musai valabilă in sport, e omenesc sa nu o ignori. Bafta Simona!

cand o sa incetezi a te mai face de ras ? ai devenit o ,,paria ..a articolelor despre halep . asa si care-i faza a batut halep la ele pana s-a plictisit dar in istoria tenisului ambele jucatoare si kerber si penewtta vor ramane cu titluri de grand slem . ceea ce despre gioagla ta nu poti spune . bine acu de la tine ma pot astepta la orice . sunt convins ca in mintea ta halep are deja cateva titluri de grand slem castigate . daca a batut o data pe serena cand era aia bauta tu esti ferm convins ca bazdagania ta e mai buna . deci pe bune tu nu numai ca esti optuz in gandire si in tot ceea ce spui referitor la halep dar ai devenit si para noick . de atata ciuda si frustrare acumulate din cauza esecurilor lamentabile ale lui halep aberezi la maximum numind poate cea mai buna jucatoare din toate timpurile ,,dl serena ,, atat esti de frustrat si ciudos . o poti invinge intr-o finala pe dl serena daca ai valoare . daca nu ai cum e cazul lui halep iti da dl serena set la 0 . ca asa e in tenis . unii sunt facuti pt a fi campioni altii de ump[lutura . carne de tun pt restul iar in ultima categorie halep e prima pe lista .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează