SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cîştigă Simona Halep primul turneu de Mare Şlem după cel mai bun început de sezon din carieră?

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 11:32

Simona Halep a impresionat în acest an şi după turneul de la Stuttgart a revenit pe locul secund în lume, depăşind-o pe Maria Şarapova.

Românca a profitat şi de parcursul mai modest al Şarapovei în ultimele turnee, eliminată mai mereu în fazele incipiente ale turneelor la care a participat.

Însă după acest început excelent de sezon cu trei turnee cîştigate, Halep se gîndeşte şi la primul Mare Şlem din carieră şi unde se poate impune dacă nu la Roland Garros, acolo unde s-a impus şi la junioare?

Simona poate profita la Openul Franţei şi de forma mai scăzută a celorlalte jucătoare, inclusiv cele din top 10 precum Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Ana Ivanovici sau chiar şi Maria Şarapova.

Evident, Serena Williams va fi prezentă la Paris, dar Roland Garros este cel mai slab turneu de Mare Şlem pentru jucătoarea americană, aici cîştigînd doar în două rînduri, în 2002 şi în 2013.

În aceste condiţii, cu adversarele în formă mai slabă şi cu Serena Williams la un nivel mai scăzut la Paris, se poate impune Simona Halep pentru prima oară la un turneu de Mare Şlem?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bosfor
bosfor  •  28 Aprilie 2015, 09:22

asa si priveste poza mai atent am o dilema ce sunt semnele alea de pe gatul lui halep[ ,,ciupituri de pureci ,,? ca nu-mi dau seama. zici ca-i mama cu ratuscka cea urrata , cred ca facut pe ea de emotii ratuscka cea urata ca s-a tras in poza cu rusnaka . masha cu ceas ratuscka cu o tinikea la labuta . vai de capul ei . ce stii mai are rokia imbracata la turneul campioanelor aia ce-ti dadea impresia ca ratuscka este la cules de ciuperci ?

bosfor
bosfor  •  28 Aprilie 2015, 09:16
Postat de mihai231 pe 28 Aprilie 2015, 07:24

si,,inca ceva.....Halep este de 10 ori mai frumnoasa decat isterica strtigatoare din *** Masa....dar fraieri nu au de unde sa stie...de ce....

ce dioptrii ai ?consulta imediat un medic oftalmolog. nu trata cu indiferenta acest khandickap.e ca si cum ai spune ca zapada este neagra . daca si crezi ceea ce spui problemele sunt mult mai grave . ai grija de tine si de corpul tau . sa nu cazi in patima beuturii sa -ti faci ceva retusuri fizice . halep am auzit ca si.a taiat tzatzele. tu ce stii o fi adevarat ?

mihai231
mihai231  •  28 Aprilie 2015, 07:24
Postat de bosfor pe 27 Aprilie 2015, 16:45

doamne doameeeeeee priviti poza si vedeti cum arata masha si si cu arata albamneza . doamne doamne zici ca-i zana zanelor rusoaica si ratuska cea urata albaneza . o poza de colectie bv gsp . la fel se pastreaza diferenta si la joaca cu mingea galbena .

si,,inca ceva.....Halep este de 10 ori mai frumnoasa decat isterica strtigatoare din *** Masa....dar fraieri nu au de unde sa stie...de ce....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează