SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE ÎN ŢARĂ

Confesiunile Simonei Halep » Cu cine nu se înţelege dintre adversarele de top: "Ele nu vorbesc deloc"

Imaginea dinaintea turneului care ilustrează perfect spusele Simonei Halep. Românca se întreţine cu Kvitova, în timp ce Sharapova şi Bouchard par izolate în partea dreaptă a pozei.
Imaginea dinaintea turneului care ilustrează perfect spusele Simonei Halep. Românca se întreţine cu Kvitova, în timp ce Sharapova şi Bouchard par izolate în partea dreaptă a pozei.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 14:03

Simona Halep a legat prietenii cu cîteva dintre cele mai importante jucătoare de tenis din lume, însă recunoaşte că Petra Kvitova este cea alături de care a petrecut cel mai mult timp. 

"Am avut mulţi oameni aproape de mine. Le mulţumesc românilor că şi-au făcut timp să vină să mă susţină. Şarapova nu vorbeşte prea multe cu celelalte jucătoare, nu am discutat mai nimic cu ea.

Am vorbit mult cu toată lumea mult, în afară de Şarapova şi Bouchard. Ele nu prea socializează aşa mult.

Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de Mare Şlem cîştigate", a spus Simona Halep.

Petra Kvitova a cîştigat turneul de la Wimbledon în 2011 şi în acest an după o finală cu Bouchard.

Cele mai tari declaraţii din conferinţa Simonei Halep la revenirea în ţară: "Serena mi-a zis că vrea să facă poză cu următorul nr. 1 mondial"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
butters
butters  •  28 Octombrie 2014, 18:37
Postat de andrei.33 pe 27 Octombrie 2014, 15:13

"genie" e mult prea figuranta...macar masha are un palmares in spate, poata tuguia buzele din spatele trofeelor, insa canadianca e penibila.

1+ :)

daccian
daccian  •  28 Octombrie 2014, 08:35

Da, si pe mine ma surprinde ce caracter fain pare sa aiba Serena, fata de impresia de bestie ucigasa pe care o emana in joc. Si e chair spirituala cumva in interviuri, tot surprinzator, poate si pentru ca negrii in general se prezinta cam slab dotati intelectual.

realrapid
realrapid  •  27 Octombrie 2014, 22:08

serena ca om mi se pare de treaba si cred ca mult mai sociabila decat multe vedete.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close