SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Continuă calvarul! A fost obligată să abandoneze din cauza accidentărilor: "Am nevoie de o perioadă de acomodare"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 19:17

Alexandra Dulgheru se luptă cu accidentările! După 7 luni de absență din cauza unei operații la genunchi, jucătoarea noastră a revenit pe teren într-un meci oficial.

Jucătoarea de pe locul 571 WTA a fost obligată să abandoneze în turul doi de la Hammamet din cauza durerilor la genunchi.

"Voi avea o perioadă de acomodare, care se va întinde pe câteva luni bune, trebuie să îmi simt din nou corpul, să revin la situaţiile din meci. Am nevoie să ţin meciuri de trei seturi, mental. Trebuie să revin la formă de competiţie", a spus Alexandra la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cevis
cevis  •  15 Februarie 2017, 18:35

Alaturi de tine 'Pity', nu vom uita victoriile tale, nu numai meciul cu Genie, ci si cele de la Kuala Lumpur, meciul cu Makarova de la Roma, dar si meciul cu Masha de US Open... Te asteptam din nou in 'arena', nu ne indoim ca vei fi, din nou, o invingatoare! Esti una dintre cele mai complete jucatoare ale noastre, nu renunta la lupta!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Februarie 2017, 19:48

yasmine hammamett este o celebra statiune turistica din tunisia, intre sousse si tunis, cam pe la jumatatea distantei. mai exact, cea mai buna statiune a lor. o spun din proprie experienta, cunosc toata tunisia. asadar, nu stiam ca la hammamett exista turneu de tenis, dar turism de buna calitate exista, avem o dovada mai sus.)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close